Neler Yeni

Kioxia G2 ssd de 2. defa yaşadığım yazma düşme sorunu

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,238
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
1725789000191.png

Bu ssd de aynısı bir kere daha oldu, ilk geldiğinde 1800 lerde veriyor sonra 600 lere düşüyordu.
İade istemiştim ama değişim yapmışlardı, 1 ay civarı oldu yazması yine düşük çıkıyor.
CS3030 ssd m de de yazma düşük çıkıyordu, artık diyorum anakartım mı bozuyor ssd yi anlamadım gitti.
Bu ssd kronik değil diyorlardı ama 2 dir aynı sorunu yaşıyorum, alacak arkadaşlar varsa bilgilensin istedim.

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,248
İsim
Berk
bellekleri bellek üreticisi markalardan alıcaksın yoksa mutlaka bir problem oluyor. çipi belki samsung, micron kullanıyo ama kullandığı diğer komponentler çipi bitiriyor. kioxia, pny bunlara marka demiyorum ben.

Bünyamina

80+ Platinum
Bende başka m2 ssd de aynı sorunu yaşıyorum. Sanırım 1 çipi de bozuldu. Yarısına yükleme yapamıyorum. Komple kitleniyor. Silince düzeliyor.

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,238
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bellekleri bellek üreticisi markalardan alıcaksın yoksa mutlaka bir problem oluyor. çipi belki samsung, micron kullanıyo ama kullandığı diğer komponentler çipi bitiriyor. kioxia, pny bunlara marka demiyorum ben.
pny yi çok övüyorlardı ve ilk defa ssd alıyordum o yüzden aldım, ilk zamanlarda 3500 e 1200 veriyordu gayet iyiydi ama bir süre sonra yazması 300 lere düştü, formattan sonra 1 hafta falan 1200 kalıyor yine sonra birdaha düşüyor 300 lere.
şimdi pny yi dçnüştürücü ile kullandığımdan 450 ye 450 alıyorum onda problem yok fakat kioxiayı da 2 3 kere deneyip hepsinde yazma düşünce artık şüphelenmeye başladım. benim anakart mı bozuyor ssd yi yoksa bahtsız bedevimiyim anlamadım.
Bunu iade alırlarsa 970 evo m2 düşünüyorum

Top Bottom