Neler Yeni

Kırık Diş Operasyonu hakkında soru

VirtudeN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
649
İsim
Erdem

robin

80+ Silver
Komik değil. Boş mesaj kasma.
bak bak 150 kilo çocuk konuştu. mesaj kasma diyor birde xD hayatı forumdan ibaret olan kişiler, reaksiyon aldıkça-rütbe yükseldikçe zevke gelenler herkesi aynı sanıyor AHHADSAOPDASDLASFÜGİA

SatisFaction

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,121
İsim
Muhammet
bir şey daha sorabilir miyim?
Mesaj otomatik birleştirildi:

8 hafta da 6 yıldız al diyor ben de 6 yıldız yaptım ama hala görevler var öbür görevleri yapmanın bir artısı var mıdır
Fazladan yıldız vermez fakat bilet aldığında fazladan XP kartı verir. Bu da level atlamana yarar.

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
biletini 2 gün sonra alacam şimdiden görevleri yapsam boşa gitmez değil mi bazı görevler yapılabiliyor
Evet her hafta 6yıldız toplayarak ilerlersen tüüm gorevleri yapmana gerek yok. sabahtan akşama kadar bitirirsi. ort 4-5 saat.

Barbara Gordon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
639
İsim
hehehehehe
hayır her hangi bir artısı yok eğer o haftanın görevlerini tamamladıysanız (ilk hafta hariç 6 yıldız aldıysanız) diğer görevleri yapmanıza gerek yok
zaten 16 hafta 100 yıldız yapıyor ve en fazla 100 yıldız kazanılıyor 15*6=90+10=100
Nasıl yok dostum? O görevler ile bonus TP alınıyor.
bak bak 150 kilo çocuk konuştu. mesaj kasma diyor birde xD hayatı forumdan ibaret olan kişiler, reaksiyon aldıkça-rütbe yükseldikçe zevke gelenler herkesi aynı sanıyor AHHADSAOPDASDLASFÜGİA
Boş konuşuyorsun raporlandın. Konu hakkında bilgin yok geliyorsun saçma sapan cevap yazıyorsun.

robin

80+ Silver

Boş konuşuyorsun raporlandın. Konu hakkında bilgin yok geliyorsun saçma sapan cevap yazıyorsun.
Yani? Ayrıca yazdığım şeyde raporluk bir şey göremiyorum. Birkaç defa daha raporlayabilirsin. Dediğim gibi hayatım sizin gibi forumdan ibaret değil :)

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Senin de zekan konuştu maşallah. Vizyonsuz . seni. Yaptığın şakaya bir tek sen gülüyorsun sonra asosyal olup bana bu cümleleri mi sarf ediyorsun?

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet

ben her hangi bir kasa alınmıyor diyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,427
Üyeler
164,841
Son üye
Jurants
Top Bottom