robin
80+ Silver
Anlamadım?Çok komik Bir daha olmasın
Anlamadım?Çok komik Bir daha olmasın
Komik değil. Boş mesaj kasma.Geçmiş olsun kardeşim diş kırılması çok kötü bir durum...
bak bak 150 kilo çocuk konuştu. mesaj kasma diyor birde xD hayatı forumdan ibaret olan kişiler, reaksiyon aldıkça-rütbe yükseldikçe zevke gelenler herkesi aynı sanıyor AHHADSAOPDASDLASFÜGİAKomik değil. Boş mesaj kasma.
Fazladan yıldız vermez fakat bilet aldığında fazladan XP kartı verir. Bu da level atlamana yarar.bir şey daha sorabilir miyim?
Mesaj otomatik birleştirildi:
8 hafta da 6 yıldız al diyor ben de 6 yıldız yaptım ama hala görevler var öbür görevleri yapmanın bir artısı var mıdır
Evet her hafta 6yıldız toplayarak ilerlersen tüüm gorevleri yapmana gerek yok. sabahtan akşama kadar bitirirsi. ort 4-5 saat.biletini 2 gün sonra alacam şimdiden görevleri yapsam boşa gitmez değil mi bazı görevler yapılabiliyor
Nasıl yok dostum? O görevler ile bonus TP alınıyor.hayır her hangi bir artısı yok eğer o haftanın görevlerini tamamladıysanız (ilk hafta hariç 6 yıldız aldıysanız) diğer görevleri yapmanıza gerek yok
zaten 16 hafta 100 yıldız yapıyor ve en fazla 100 yıldız kazanılıyor 15*6=90+10=100
Boş konuşuyorsun raporlandın. Konu hakkında bilgin yok geliyorsun saçma sapan cevap yazıyorsun.bak bak 150 kilo çocuk konuştu. mesaj kasma diyor birde xD hayatı forumdan ibaret olan kişiler, reaksiyon aldıkça-rütbe yükseldikçe zevke gelenler herkesi aynı sanıyor AHHADSAOPDASDLASFÜGİA
Yani? Ayrıca yazdığım şeyde raporluk bir şey göremiyorum. Birkaç defa daha raporlayabilirsin. Dediğim gibi hayatım sizin gibi forumdan ibaret değilNasıl yok dostum? O görevler ile bonus TP alınıyor.
Boş konuşuyorsun raporlandın. Konu hakkında bilgin yok geliyorsun saçma sapan cevap yazıyorsun.
Senin de zekan konuştu maşallah. Vizyonsuz . seni. Yaptığın şakaya bir tek sen gülüyorsun sonra asosyal olup bana bu cümleleri mi sarf ediyorsun?bak bak 150 kilo çocuk konuştu. mesaj kasma diyor birde xD hayatı forumdan ibaret olan kişiler, reaksiyon aldıkça-rütbe yükseldikçe zevke gelenler herkesi aynı sanıyor AHHADSAOPDASDLASFÜGİA
sen gidip ekran kartı falan önersene LIKANDGFASFPĞSFAİPFSASenin de zekan konuştu maşallah. Vizyonsuz . seni. Yaptığın şakaya bir tek sen gülüyorsun sonra asosyal olup bana bu cümleleri mi sarf ediyorsun?
Sen de bi talk show yap biz de izleyelim. Kendini komik sanıyorsun herhalde?sen gidip ekran kartı falan önersene LIKANDGFASFPĞSFAİPFSA
Sen de bi talk show yap biz de izleyelim. Kendini komik sanıyorsun herhalde?
ben her hangi bir kasa alınmıyor diyorumNasıl yok dostum? O görevler ile bonus TP alınıyor.
Boş konuşuyorsun raporlandın. Konu hakkında bilgin yok geliyorsun saçma sapan cevap yazıyorsun.