Neler Yeni

Kırık dişe ne yapılır?

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,537
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
Kırık dişe ne yapılır?

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,632
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
İçi temizlenip dolgu yapılır ücreti ise 300-450 TL arasında değişiyor

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,537
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,520
İsim
Hacı
Genelde dolgu yapılıyor. Dolgu yapılamicak durumdaysa kaplama da olabiliyor.

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,537
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Genelde dolgu yapılıyor. Dolgu yapılamicak durumdaysa kaplama da olabiliyor.
Az bir kırık var, leblebi yerken kırdım herhalde. Azı dişimin yan kısmında küçük bir oluk var normalde dolgu yapmadanda kullanırım ama o dişin bir daha kırılma ihtimali var.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,520
İsim
Hacı
Az bir kırık var, leblebi yerken kırdım herhalde. Azı dişimin yan kısmında küçük bir oluk var normalde dolgu yapmadanda kullanırım ama o dişin bir daha kırılma ihtimali var.
Dolgu yaparlar.

Omnissiah

80+ Bronze
benim arka molar dişim kırıldı orası pandemi dönemine geldiği için doktorada gidemedim, arasına diş eti girdiği için acı dolu ağrılar yaşadım hatta yaşadığım en berbat ağrı oydu. Neyse pandemi yasakları sonrasında doktora gidince o eti kesip dişime kanal tedavisi yaptı ama neden kanal yaptı onu anlamadım, çürük vb yok idi, neyse acılı bir kanal geçirdim halen tam iyileşmedi o kanal yapılan diş. Şimdi yarın gene gideceğim dişçiye. Yani özetle gidecek isen doktoru iyi araştır.

selamlargençler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
767
İsim
:(
benim arka molar dişim kırıldı orası pandemi dönemine geldiği için doktorada gidemedim, arasına diş eti girdiği için acı dolu ağrılar yaşadım hatta yaşadığım en berbat ağrı oydu. Neyse pandemi yasakları sonrasında doktora gidince o eti kesip dişime kanal tedavisi yaptı ama neden kanal yaptı onu anlamadım, çürük vb yok idi, neyse acılı bir kanal geçirdim halen tam iyileşmedi o kanal yapılan diş. Şimdi yarın gene gideceğim dişçiye. Yani özetle gidecek isen doktoru iyi araştır.
Dişin üzerine bastırdığında ağrı oluyor muydu? Kırıktan dolayı diş içine mikroorganizma girmiş olabilir. Sen baktığında çürük göremiyorsundur ama doktor Radyografide lezyon tespit etmiş olabilir tabii ki olayı bilmioyorum sadece yorum yaptım.

Arif57TR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Arif Köse
benimde kırıldı dolgu yaptılar 2 3 ay sonra kaplama yaparız dediler diş etlerimden dolayı

Omnissiah

80+ Bronze
Dişin üzerine bastırdığında ağrı oluyor muydu? Kırıktan dolayı diş içine mikroorganizma girmiş olabilir. Sen baktığında çürük göremiyorsundur ama doktor Radyografide lezyon tespit etmiş olabilir tabii ki olayı bilmioyorum sadece yorum yaptım.
ağrı olmuyordu sadece içine yemek vb girince acı oluyordu

Top Bottom