Kırılmış instagram sürümü

Nasıl bir kırmadan bahsediyorsunuz?

Instagram Plus, Aero'dan mı bahsediyorsunuz?

O tarz sürümleri yüklemeyin modlanmış sürümler tehlikelidir. Bilgileriniz karşı tarafa direk gidiyor.

13- İllegal, korsan içerik linki paylaşımı
Bayılıyorsunuz dimi millet ban yesin diye içiniz içinizi yiyor. Doğrusu neyse onu söyleyin kardeşim uyarın kural koymakla olmuyor bu işler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Beyler kırılmış bı instagram sürümü varmış bilen link atabilir mi
Sana legal taktik vereyim. parallel space , uygulama klonlama yapabilen uygulamaları araştır bulursun.

Orada bahsedilen şey ile konudaki bir değil.
İnstagram bir sosyal medyadır ve kullanımı ücretsiz olmaktadır yani mantıken ücretsiz olan bir şeyin korsanı olmaz arkadaşın bahsettiği farklı bir şey teknik olarak
Bayılıyorsunuz dimi millet ban yesin diye içiniz içinizi yiyor. Doğrusu neyse onu söyleyin kardeşim uyarın kural koymakla olmuyor bu işler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sana legal taktik vereyim. parallel space , uygulama klonlama yapabilen uygulamaları araştır bulursun.
Kardeşim instagramda olan özellikleri istismar ediyorsa illegal olmuyor mu?
Niye banlansın diye içim icimi yesin? Illegal bir şey soruyor ben de kuralı atıyorum

aero insta var bende

Kardeşim instagramda olan özellikleri istismar ediyorsa illegal olmuyor mu?
Niye banlansın diye içim icimi yesin? Illegal bir şey soruyor ben de kuralı atıyorum

Neyi illegal acaba bunun ? Orjinalide ücretsiz emek hırsızlığı desen değil adamlar kırmış kodlarını değiştirmiş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,745
Üyeler
185,793
Son üye
AraSxz
Geri