Neler Yeni

Kırmızı Adidas arıyorum

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,562
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
Bu ve daha çeşidi var ama onlar pahalı bu ideali
bunun aynısnı gidiyorsununz organize sanayide tekstil firmasından 150 tl alıyorsunuz hemde orjinal koton zara felan yaptırıyor zara felan sadece etiket basıyor (150 bulundum bölgede farklı fabrika ve konumda farklılık gösterir ve bu ürünler defolu mesela içindeki dikişlerde hafaf kaymış veya taşırmış)
yani böyle 500 600 800 lira çok gereksiz pantolonlarda 75 tl

alkolikpanda

80+ Bronze
bunun aynısnı gidiyorsununz organize sanayide tekstil firmasından 150 TL alıyorsunuz hemde orjinal koton zara felan yaptırıyor zara felan sadece etiket basıyor (150 bulundum bölgede farklı fabrika ve konumda farklılık gösterir ve bu ürünler defolu mesela içindeki dikişlerde hafaf kaymış veya taşırmış)
e tabi canım millet de sanıyorkine zara nike adidas puma ürünlerini oturup kendi yapıyor , öyle bir şey yok onlar sadece orijinal damgası vurup millete pahalıdan pahalıdan geçiriyorlar 😁

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
e tabi canım millet de sanıyorkine zara nike adidas puma ürünlerini oturup kendi yapıyor , öyle bir şey yok onlar sadece orijinal damgası vurup millete pahalıdan pahalıdan geçiriyorlar 😁
nike adidas kendisi yapıyor genel olarakta zara defacto koton bu dedimi yapıyor kendimde tekstil fabrikanın karşısında çalışıyorum sanayide kimse kalkıp 1000 lira 500 lira asla eşyaya vermezler o paralara yıllık giyimini yapıyorlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
TOLGA BAYIR
bunun aynısnı gidiyorsununz organize sanayide tekstil firmasından 150 TL alıyorsunuz hemde orjinal koton zara felan yaptırıyor zara felan sadece etiket basıyor (150 bulundum bölgede farklı fabrika ve konumda farklılık gösterir ve bu ürünler defolu mesela içindeki dikişlerde hafaf kaymış veya taşırmış)
yani böyle 500 600 800 lira çok gereksiz pantolonlarda 75 TL
hangi şehirdesin

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
hangi şehirdesin
Kırklareli ama her şehirde var bu tekstil firmaları defolu ürünlerini bu şekilde değerlendiriuor zaten defosuz ürünlerini kotona zaraya 150 TL ye veriyorsa aynı şekil halkada o fiyattan veriyor bizde 0 a 400 500 vermektense 150 ye aliyorsuz değişen bişey yok hatta kar yani onları değerlendirerek (bu satışı halka açık tekstil firmaları yapıyor burda salı ve perşembe günleri yapıyorlar satışları sadece)

Top Bottom