Neler Yeni

Kırmızı ışıkta geçen Yaya.

muskA

80+ Silver
Arkadaşlar öncelikle bu konuyu seçtiğim için özür dilerim,neyi seçeceğimi bilemedim.

Abim gece 10.30-11 sularında trafik kazası geçirdi.Kırmızı ışıkta geçen yayaya ortalama 50-60km hızla vurdu.%100 yaya kusurlu kendimce ve abimin anlattıklarına göre.

Çarptığı 69 yaşındaki adam maalesef kafasını yere vurup hayatını kaybetti.

Şimdi şöyle bir husus var,abim hız sınırlarına uymuş,sakin bir şekilde giderken kendisine kırmızı yanan 69 yaşındaki adama çarpmış ve adam hayatını kaybetmiş.

Yarım saat sonra,11'de mahkemesi var,sizce sonuç ne olur?Beraat alır mı?

İyi forumlar.

VirtudeN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
649
İsim
Erdem

Juiclair0

80+ Silver
Dostum ne olursa olsun yaya geçidi gördüğünde hızını düşürmesi gerekiyor. Ülkenin saçma kuralları abini haksız bulabilir.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,993
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Astronomi, Uzay, Bilim, Fizik, Kimya, Biyoloji, Matematik, Geometri, Elektromanyetizma, Kuantum Fiziği, Parçacık Fiziği, Nükleer Fizik, Astrofizik, Yapay Zeka, Teknoloji, Elektrik ve Elektronik, İnsan Beyni, Mekanik, Elektrikli Otomobiller, İçten Yanmalı Otomobiller, Motosikletler, Jet Motorları, Roket Motorları, Uçaklar, Uzay Mekikleri, Kitaplar, Filmler, Diziler, Psikoloji, Felsefe, Akustik ve Elektro Gitar, Arduino, Python, Java, Javascript, Pascal, PHP, Fortran, C, C#, C++, Bilgisayar Yazılımları ve Bilgisayar Donanımları, Windows İşletim Sistemleri, Linux İşletim Sistemleri ve Dağıtımları, macOS İşletim Sistemleri, Laptoplar, Telefonlar, Apple Ürünleri, Kameralar, Fotoğraflar, Borsa, Yatırım, Kripto Para, Fitness, Kalistenik..
Instagram
_furkan.krgl_
Steam
(1021294255)
Twitter
FurkanKrgle
Facebook
furkan.karagulle.7399
Discord
furkankaragulle#1763
Reddit
reddit.com/user/Complete-Flow9113
Muhtemelen sizin lehinize sonuçlanacak ancak abinizin bir süre ruhsal bozukluğu olacaktır.

Star trek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
951
İsim
Mehmet bozan
Yanlış Bilgilendirme
Fren yapması gerekirdi. Haklıım diye adamı ezip geçemez. Ve o saat'te kesin alkollüydü. En an 30 yıl alır. Ama iyi halden 20 sene sonra şartlı çıkabilir. Tabi hapisdeyken kimseye uymazsa.

babapro21

80+ Bronze
Alır bana göre adam yapmaması gereken şeyi yapmış ve risk gerçekleşmiş haketmiş diyebiliriz yani beraat eder (hız sınırıda önemli)
Haketmis demek ne kadar adice düşünce.
Adam yaşlı anasını yaşlı unutabilir hangi ışıkta geçeceğini belji hizli karsiya geçerim derken ayağı kitlendi hani genç olsa dediğini anlarim ama adam yaşlı bu kadar mı... Neyse boşver

muskA

80+ Silver
Dostum ne olursa olsun yaya geçidi gördüğünde hızını düşürmesi gerekiyor. Ülkenin saçma kuralları abini haksız bulabilir.
Evet bir sürücü olarak ne olur ne olmaz bunu yapması gerekiyor,ama hukuki boyutta abimin elle tutulacak kusurlu hiçbir yanı yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fren yapması gerekirdi. Haklıım diye adamı ezip geçemez. Ve o saat'te kesin alkollüydü. En an 30 yıl alır. Ama iyi halden 20 sene sonra şartlı çıkabilir. Tabi hapisdeyken kimseye uymazsa.
Abim alkol asla kullanmaz dostum ikincil olarak yaya aniden fırlamış ufak dokunsa bile ki öyle olmuştur 69 yaşında bir adam nasıl kurtulabilir kafasını yere vurup?

beskazalichinese

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
979
İsim
Sadettin Y
o saatte kesin alkolluydü mü. yazik dusuncene...

Juiclair0

80+ Silver
Evet bir sürücü olarak ne olur ne olmaz bunu yapması gerekiyor,ama hukuki boyutta abimin elle tutulacak kusurlu hiçbir yanı yok.
Tahminimce abin suçlu çıkacaktır çünkü ortada can kaybı var ve yaya geçidinde gerçekleşmiş. Umarım lehinize sonuçlanır.

Top Bottom