Neler Yeni

Kırmızı ışıkta geçen Yaya.

muskA

80+ Silver
Yaşın muhtemelen 15 falan yaptığın yorumlardan bunu görüyorum. Konu sahibinin anlattığına göre ve avukat arkadaşımla değerlendirme yaptığımız da bu konu üzerinde hatalı %100 yaya olduğu ortaya çıkıyor. İster yaya geçidi ister başka bir şey ışıkların bulunduğu ortamda öncelik hakkı gayet açık ve belli bu kural her yerde var ilkokula giden kardeşlerim bile bunu bilir. Sizin saçma yorumlarınızla insanları yanlış bilgilendirme yapmanız ileride bu yorumlara görecek insanlara yanlış bilgilendirme yaparak onlarında kafasını sulandırıyorsunuz. Lütfen daha fazla yorum yapmayın çünkü yorum değiş boş yapıyorsunuz. Suçlu zaten yaya iken maddi hasarla ayrılacağını nereden biliyorsunuz? Hayatınızda 60 ile giderken kaç defa direksiyon kırdınız? Sadece 30 ile giderken direksiyonu kırıp bariyerlere girmiş biri olarak bu yorumu değerlendirmenizi rica ediyorum. Bu forumda gerçekten olmaması gereken çok boş insan var! Boş yorumlarınızı rica ediyorum kendinize saklayın. Mahkeme nasıl sonuçlandı bilmiyorum ama arkasında durursanız bu konunun abiniz beraat edecektir. Kah bugün kah yarın. Anlattıklarınız doğru ise kesinlikle beraat kararı çıkacaktır. Geçmiş olsun. Hayatını kaybeden kişiye Allah'tan rahmet yakınlarınada sabır diliyorum.
Beraat etti hocam şükürler olsun.

Bergee

80+ Silver
Doğrusu bu çünkü. Işık önceliği diye bir şey var. Kırmızı arabaya yansa abiniz kesinlikle sorgusuz sualsiz içeri girerdi. Ama yeşil ışıkta azami hızla geçmek istemiş bu da çok normal bir şey. Tabi psikolojik olarak kendini illa ki rahat hissetmeyecektir. Bu da üzücü bir durum tekrardan geçmiş olsun :(

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,692
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks

MematiBaş🚬

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,592
İsim
Memati Baş
Fren yapması gerekirdi. Haklıım diye adamı ezip geçemez. Ve o saat'te kesin alkollüydü. En an 30 yıl alır. Ama iyi halden 20 sene sonra şartlı çıkabilir. Tabi hapisdeyken kimseye uymazsa.
İnsanları genelleme ne alakası var ? İlla alkol almak zorunda değil ve arkadaşın anlattıklarına göre yaya net kusurlu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Geçmiş olsun ALLAH yardımcınız olsun psilolojik bir sorun var mı kazadan sonra?

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,153
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
Alır bana göre adam yapmaması gereken şeyi yapmış ve risk gerçekleşmiş haketmiş diyebiliriz yani beraat eder (hız sınırıda önemli)
Ya ne hak etmesi ağzımı bozucam şimdi. Benim dedemde yaşadı aynısını o şansla kurtuldu. Umarım aynısını sen yada bir büyüğün yaşar o zaman akıllanırsın.

muskA

80+ Silver
İnsanları genelleme ne alakası var ? İlla alkol almak zorunda değil ve arkadaşın anlattıklarına göre yaya net kusurlu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Geçmiş olsun ALLAH yardımcınız olsun psilolojik bir sorun var mı kazadan sonra?
Suratı asık hocam bir süredir,normal olarak.

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim
Fren yapması gerekirdi. Haklıım diye adamı ezip geçemez. Ve o saat'te kesin alkollüydü. En an 30 yıl alır. Ama iyi halden 20 sene sonra şartlı çıkabilir. Tabi hapisdeyken kimseye uymazsa.
cahillikte level atlamışsın dostum sen
bilgin yok ama fikrin çok
umarım bidaha çok bilmiş tavrınla millete akıl vermeye çalışmazsın

Fatih Sultan Terim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,543
İsim
Oozdmrsm

Ukhai

80+ Bronze

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bilgisi olmayanların yazamadığı bir filtre olsa keşke.. İlla ki bir yorumunuz olacak. Yorumun buram buram cehalet kokuyor.

Star trek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
951
İsim
Mehmet bozan
Mahkeme beraat kararı vermişse son söz söylenmiştir.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,159
İsim
Diyarhan
Alır bana göre adam yapmaması gereken şeyi yapmış ve risk gerçekleşmiş haketmiş diyebiliriz yani beraat eder (hız sınırıda önemli)
Haketmiş ne demek lan öyle bir cümle mi olur. Her hata yapanı öldürelim o zaman.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,947
Üyeler
160,912
Son üye
Can2701
Top Bottom