muskA
80+ Silver
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Beraat etti hocam şükürler olsun.Yaşın muhtemelen 15 falan yaptığın yorumlardan bunu görüyorum. Konu sahibinin anlattığına göre ve avukat arkadaşımla değerlendirme yaptığımız da bu konu üzerinde hatalı %100 yaya olduğu ortaya çıkıyor. İster yaya geçidi ister başka bir şey ışıkların bulunduğu ortamda öncelik hakkı gayet açık ve belli bu kural her yerde var ilkokula giden kardeşlerim bile bunu bilir. Sizin saçma yorumlarınızla insanları yanlış bilgilendirme yapmanız ileride bu yorumlara görecek insanlara yanlış bilgilendirme yaparak onlarında kafasını sulandırıyorsunuz. Lütfen daha fazla yorum yapmayın çünkü yorum değiş boş yapıyorsunuz. Suçlu zaten yaya iken maddi hasarla ayrılacağını nereden biliyorsunuz? Hayatınızda 60 ile giderken kaç defa direksiyon kırdınız? Sadece 30 ile giderken direksiyonu kırıp bariyerlere girmiş biri olarak bu yorumu değerlendirmenizi rica ediyorum. Bu forumda gerçekten olmaması gereken çok boş insan var! Boş yorumlarınızı rica ediyorum kendinize saklayın. Mahkeme nasıl sonuçlandı bilmiyorum ama arkasında durursanız bu konunun abiniz beraat edecektir. Kah bugün kah yarın. Anlattıklarınız doğru ise kesinlikle beraat kararı çıkacaktır. Geçmiş olsun. Hayatını kaybeden kişiye Allah'tan rahmet yakınlarınada sabır diliyorum.