Neler Yeni

Kırmızı sitede şöyle bir laptop buldum

BoobaFett

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Eren Aydın
Aynı laptop bende var, ekranının renkleri biraz soluk ve parlaklığı çok az. güneş altında falan kullanamazsın. batarya süresi de ortalama kullanımda 3-4 saat falan dayanıyor. bunlar sana sorun olmazsa alabilirsin

Zeusaqa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Tuncay Kaya
Aynı laptop bende var, ekranının renkleri biraz soluk ve parlaklığı çok az. güneş altında falan kullanamazsın. batarya süresi de ortalama kullanımda 3-4 saat falan dayanıyor. bunlar sana sorun olmazsa alabilirsin
Bu laptop iptal hocam ana bacı yaptı velet :)

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,964
İsim
Emre Zengin
Bütçeniz tam olarak kaç hocam? Alacaksanız sağlam bir şey bakayım. Piyasada HP laptoplar daha yoğunlukta. @Zeusaqa

Zeusaqa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Tuncay Kaya
Bütçeniz tam olarak kaç hocam? Alacaksanız sağlam bir şey bakayım. Piyasada HP laptoplar daha yoğunlukta.
Laptop için 6000₺, masaüstü içinse 8000₺ yi monitörsüz zorlayabilirim şuan hocam.

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,964
İsim
Emre Zengin

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Bilgisayar Oyunlar Driver Problemleri

Zeusaqa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Tuncay Kaya
özellikle laptop mu arıyorsun hocam
Beni maksimum 1,2 yıl idare edebilecek bir laptop için 6000₺ aynı süre için sadece kasaya verebileceğim de 8000₺ hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bunu bulabildim laptopta hocam. Ekran inç'i bir tık düşük ve ssd si 256gb.
Bunu değerlendireceğim hocam YouTube dan performanslarını izleyip karar vereceğim, ilgin için teşekkür ederim

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Beni maksimum 1,2 yıl idare edebilecek bir laptop için 6000₺ aynı süre için sadece kasaya verebileceğim de 8000₺ hocam

Bunu değerlendireceğim hocam YouTube dan performanslarını izleyip karar vereceğim, ilgin için teşekkür ederim
istersen imzadaki sistemi viewsonic monitörle 5kya satıyorum şuan sistemi bir süre kullanıp içindeki kartı satarak elindeki parayla çok daha iyi bir kart alırsan seni üzmeyecektir

Zeusaqa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Tuncay Kaya
istersen imzadaki sistemi viewsonic monitörle 5kya satıyorum şuan sistemi bir süre kullanıp içindeki kartı satarak elindeki parayla çok daha iyi bir kart alırsan seni üzmeyecektir
Yani eder mi etmez mi bilmiyorum bir konu açıp sorabilirim arkadaşlara aslında, bilgim olmadan danışmadığım her konuda başıma iş alıyorum. Ve değerlendirmek isterse @Perfectshot06 ve @Sadece Ölüler Görür arkadaşların yorumunuda alabilirim.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,328
İsim
Oğuz Oğuz
Yani eder mi etmez mi bilmiyorum bir konu açıp sorabilirim arkadaşlara aslında, bilgim olmadan danışmadığım her konuda başıma iş alıyorum. Ve değerlendirmek isterse @Perfectshot06 ve @Sadece Ölüler Görür arkadaşların yorumunuda alabilirim.
Sarı sitede 6k’ya 1050 laptoplar satılıyor ya da yine vega 8’e sahip bir amd apu laptop alabilrisin.
2 sene seni götürür.

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,964
İsim
Emre Zengin
@Zeusaqa hocam daha iyisini buldum bunu alın yanına 8Gb ram alın.

Daha bu fiyata bulamazsanız ryzen 5 3500u serisine göre daha çok serin çalışıyor işlemci. Ekran 15.6 inç size yeterli olacaktır. FPS oyunlarını dediğim gibi 8Gb ram eklediğinizde sistemde toplam 12Gb ram olucak çok rahat oynarsınız.

Top Bottom