Neler Yeni

Kısa bir korku oyunu geliştirdim!

Gokword

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Gurhan Gokan
Birkaç gün içerisinde çerezlik bir yürüme simülasyonu yapmak istedim ve UE5 kullandım. Oyun yaklaşık 5-6 dakika sürüyor, karanlık, dar koridorlarda geçiyor ve bolca Jumpscare bulunduruyor. Fikirlerinizi, eleştirilerinizi bekliyorum!

ursWqM.png

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
Oynayıp bakıcam bugün merak ettim.

Metehan_Acar1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
Metehan Acar
İlgilendiği Kategoriler
Oyun,PC Toplama
Birkaç gün içerisinde çerezlik bir yürüme simülasyonu yapmak istedim ve UE5 kullandım. Oyun yaklaşık 5-6 dakika sürüyor, karanlık, dar koridorlarda geçiyor ve bolca Jumpscare bulunduruyor. Fikirlerinizi, eleştirilerinizi bekliyorum!

Alıntıyı görüntüle

Gayet güzel oyun biraz korkak biri olduğum için oynamadım biraz baktım sadece ama oyunun süresini 1-2 saat yapıp steam’e koyabilirsin gayet güzel olmuş.

zargan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
201
İsim
Alperen kaya

Alıntıyı görüntüle

yapabilirsen daha uzun olabilir 1 1.5 saat gibi oyun harika olmuş bu oyunu geliştir steame koy

Moren

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Abdullah
Gayet guzel olmus. Duvarlara resim, kan vb. Seller koyarsan daha korkutucu olur. Ever korku oyunu yapacaksan bit kac fikir verebilirim.

Gokword

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Gurhan Gokan

Gokword

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Gurhan Gokan
Söyle bir oyun ici gorsel bırakayım:

Screenshot_2023_1118_171902.jpg

Peter Parker

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
466
İsim
Berkay Kurt
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Yayıncılığı,laptop

Alıntıyı görüntüle

gerçekten iyiymiş ama steama koymak pahalı gelebilir en az 3 saat yapıp öyle koyarsan Çok daha iyi olur steama koyacaksan

Top Bottom