Neler Yeni

Öneri Kısa vade için membrane klavye alınır mı ?

Kaygusuz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Kerem KAYGUSUZ
Bütçe
700
Öncelikle herkese iyi forumlar. Yakın zamanda hazır sistem aldığım için maalesef kaliteli bir klavye almak beni bütçe açısından biraz zorluyor.
Bu yüzden kısa vade için ( en fazla 1 yıl kullanmak için) membrane klavye alınır mı ?
Alınmazsa önerebileceğiniz mekanik klavye varsa sevinirim. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

Son düzenleme:

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,630
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Öncelikle herkese iyi forumlar. Yakın zamanda kısa sistem aldığım için maalesef kaliteli bir klavye almak beni bütçe açısından biraz zorluyor.
Bu yüzden kısa vade için ( en fazla 1 yıl kullanmak için) membrane klavye alınır mı ?
Alınmazsa önerebileceğiniz mekanik klavye varsa sevinirim. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.
https://www.akakce.com/klavye/en-uc...kanik-beyaz-blue-switch-fiyati,109609246.html
Hot Swappable klavye Custom hale getirebilirsin

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,630
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Hocam bu olabilir ama daha önce hiç duymadığım bir marka sizce bir sorun olur mu ?
Hocam outemu switch var diye biliyorum üstünde en kötü kendiniz keycap+switch alırsınız

inkodes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
605
İsim
Muhammed Fehim Yazıcı
Öncelikle herkese iyi forumlar. Yakın zamanda kısa sistem aldığım için maalesef kaliteli bir klavye almak beni bütçe açısından biraz zorluyor.
bence klavyeye çok para harcamaya gerek yok 100 liralık bişey bile uzun süre götürebilir çok lüks görüyorum ben pahalı klavye almayı

Kaygusuz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Kerem KAYGUSUZ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam outemu switch var diye biliyorum üstünde en kötü kendiniz keycap+switch alırsınız
Mantıklı hocam önerinizi düşüneceğim.
bence klavyeye çok para harcamaya gerek yok 100 liralık bişey bile uzun süre götürebilir çok lüks görüyorum ben pahalı klavye almayı
Haklısınız hocam normalde klavyeler bu kadara pahalı olmaması gerekir ama maalesef Türkiye'de yaşıyoruz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Secretboy
Leaven 1 yıl götürürmü bilmiyorum ama çok kalitesiz membrane daha mantıklı bence

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Ya Lili buyelila vespesniski likiyamma uglelu lilela
ucuz mekanık alıcağınıza mebran alın o paralara mekanık alınmaz mebran alıınır

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,047
İsim
göksel yurtcan
biraz kullanıcıya bağlı hocam eğer membran seviyorsanız alınabilir fakat mümkünse %60 mekaniklere yönelmenizi tavsiye ederim arkadaş zaten leaven marka olanı atmış onu tavsiye ederim outeuu demiş arkadaş ama JİXİAN switch kullanıyor

Top Bottom