Rx 6700xt sapphire in nitro serisinden 3060ti tuf a geçtim rx6700xt iyi kart oyun performans 3060ti dan daha iyi ama yinede 3060 ti a geçtim hemde hiç yazılım hatası wattman veşaire almadan amd işı şans işi
RT açabilmek var RT açmak var . Sen gider 6900XT ile 4K MAX ayarda RT açarken elin titrer , 3090 gelir RT'nin içinden geçer. Yani RT dediğimiz şey 6500XT'de de var yoksa .
Rx 6700xt sapphire in nitro serisinden 3060ti tuf a geçtim rx6700xt iyi kart oyun performans 3060ti dan daha iyi ama yinede 3060 ti a geçtim hemde hiç yazılım hatası wattman veşaire almadan amd işı şans işi
Hocam sen aslında güç olarak aman aman düşmemişsin hatta DLSS kalitesi ve RT'yi rahat açabilme olayın zaten bir upgrade bile sayılır. Aslında insanlar saf güce çok takılıyor , ben de zamanında 6900xt ile saf güç saf güç derdim. Cidden 2K'ya kadar AMD liderdi saf güçte ama 4K'da 3090 liderdi.
Sonradan çıktı 6900XT'nin kokusu. Gitgide 3080 12 GB performansı almaya başladım 4K'da . Bildiğin 3090 diye çıkan kart oldu sana 3080 12 GB. E çok güzel RT açmalık oyun çıkıyor ama RT de yok daha doğrusu gücü yeten bir RT performansı yok. Gittim paşa paşa 3090ı aldım hocam. Aynı güç diye üretilen kartın nvidia versiyonınu aldım bildiğin upgrade oldu bana .
Neden mi Nvidia ?
4K'da her şeyi fulleyince RT de açabildiğim için ve DLSS Quality'i bana bozulmadan verdiği için. Ötesi berisi yok. Bunu daha ucuza yapan değil gerekiyorsa aynı fiyata yapan daha iyisini yapan AMD çıktığında satın alacağım
4K'da her şeyi fulleyince RT de açabildiğim için ve DLSS Quality'i bana bozulmadan verdiği için. Ötesi berisi yok. Bunu daha ucuza yapan değil gerekiyorsa aynı fiyata yapan daha iyisini yapan AMD çıktığında satın alacağım
Yüksek butcelerde AMD önerilmesin zaten."Neden mi Nvidia?" Sorusuna belli bir bütçeyi kapsayan şekilde yorum yaparsan sağlıklı olmaz.Genelleme yaparsan daha iyi.Ha yorumun yanlış demiyorum yanlış anlama.
Yüksek butcelerde AMD önerilmesin zaten."Neden mi Nvidia?" Sorusuna belli bir bütçeyi kapsayan şekilde yorum yaparsan sağlıklı olmaz.Genelleme yaparsan daha iyi.Ha yorumun yanlış demiyorum yanlış anlama.
Aynen öyle sanki beleşe veriyorlar gibi savunuyorlar bir de bütün firmalar ellerini ovuşturuyor nasıl sömürsek diye bunları . Hiçbirisi düşünmüyor niye biz çok fazla para harcıyoruz bu ekran kartlarına diye soran yok !