Gayet başarı ve güzel olmuş. Başarılarının devamını dilerim. Bir kaç eksiğin var gibi. 2. resimde ki at nedense bana böyle sonradan konmuş gibi geldi, yani sanki o resime ait değilmiş gibi, ama onun dışındakilerde öyle bir durum söz konusu değil.Bu konu altında yaptığım çalışmaları paylaşacam.Hazır resim alıp üstüne iki filtre ekleyip paylaşmak adetim değil.Tasarım içinde kullanılan materyalleri kendim ayrı ayrı seçip, düzenliyorum.Saygı çerçevesi içinde her türlü eleştiriye açığım.
Kullandığım program:Adobe Photoshop 2020
1-
Alıntıyı görüntüle
2-
Alıntıyı görüntüle
3-
Alıntıyı görüntüle
4-
Alıntıyı görüntüle
5-
Alıntıyı görüntüle
6-
Alıntıyı görüntüle
7-
Alıntıyı görüntüle
Sağolun, ilk çalışmalardan biriydiGayet başarı ve güzel olmuş. Başarılarının devamını dilerim. Bir kaç eksiğin var gibi. 2. resimde ki at nedense bana böyle sonradan konmuş gibi geldi, yani sanki o resime ait değilmiş gibi, ama onun dışındakilerde öyle bir durum söz konusu değil.
Bence gayet iyiler ilk çalışmalarınızsa bide çok çok iyi. Çizmeye editlemeye devam ettikçe kendinizi geliştirirsiniz zaten, daha da iyi yerlere gelirsiniz.Sağolun, ilk çalışmalardan biriydi
Diğer adobe yazılımlarınıda öğrenmek istiyorum yapabileceğime de inanıyorum.Ama elimde ki laptop ile anca ps ile uğraşabiliyorum.Bence gayet iyiler ilk çalışmalarınızsa bide çok çok iyi. Çizmeye editlemeye devam ettikçe kendinizi geliştirirsiniz zaten, daha da iyi yerlere gelirsiniz.
Gereken tek şey azim ve hırs, kimseye ihtiyacın yok.Böyle şeyler yapmak benim hayalim. Ama bilmiyorum nasıl kullanılıyor . Emeğine sağlık mükkkeeeeeeeeemmmmmmmmmmmeeeeeelllllll olmuş hepsi
Teşekkürler.Çok güzel olmuş.
Ücretli sürüm mü kullanıyorsun?Gereken tek şey azim ve hırs, kimseye ihtiyacın yok.
Teşekkürler.
Kullanabilirsiniz. İşin içine girince öğreniyorsunuz ya zamanla. Pat diye olmuyor tabi, deneyim kazandıkça ilerliyorsunuz.Diğer adobe yazılımlarınıda öğrenmek istiyorum yapabileceğime de inanıyorum.Ama elimde ki laptop ile anca ps ile uğraşabiliyorum.
Yapabilirsiniz. Ben autocad'i ilk öğrendiğim zamanı hatırlıyorum. Ne kanser olmuştum. 3d Printler den bıçak kılıç vs basmak istiyordum kendi tasarımlarım olan. Bunun için Autocad'de 3b çizmeyi öğrendim. 1.5 ay gibi bir süre çalıştım ve inanın adam akıllı bir 3b çizim bile yapamamıştım. Sonra pes ettim 1-2 hafta yüzüne bakmadım. Sonra dedim olmucak böyle tekrar gömüldüm. Birde bakmışım şuan istediğim herşeyi çizebiliyorum neredeyse. 3d printera kadar entegre edebiliyorum. Üstüne solidworks öğrendim. Önemli olan çalışmak başka türlü öğrenilmiyor ve mantığını anlamak. Kısaca üzerine düşerseniz yaparsınız. Sadece inanın.Böyle şeyler yapmak benim hayalim. Ama bilmiyorum nasıl kullanılıyor . Emeğine sağlık mükkkeeeeeeeeemmmmmmmmmmmeeeeeelllllll olmuş hepsi
Durmak yok, Yola devamKullanabilirsiniz. İşin içine girince öğreniyorsunuz ya zamanla. Pat diye olmuyor tabi, deneyim kazandıkça ilerliyorsunuz.
Yapabilirsiniz. Ben autocad'i ilk öğrendiğim zamanı hatırlıyorum. Ne kanser olmuştum. 3d Printler den bıçak kılıç vs basmak istiyordum kendi tasarımlarım olan. Bunun için Autocad'de 3b çizmeyi öğrendim. 1.5 ay gibi bir süre çalıştım ve inanın adam akıllı bir 3b çizim bile yapamamıştım. Sonra pes ettim 1-2 hafta yüzüne bakmadım. Sonra dedim olmucak böyle tekrar gömüldüm. Birde bakmışım şuan istediğim herşeyi çizebiliyorum neredeyse. 3d printera kadar entegre edebiliyorum. Üstüne solidworks öğrendim. Önemli olan çalışmak başka türlü öğrenilmiyor ve mantığını anlamak. Kısaca üzerine düşerseniz yaparsınız. Sadece inanın.