Neler Yeni

Kişisel Çalışmalarım ( Adobe Photoshop)

logitechg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
Razer Lancehead
Başarılı olmuş ama eleştiri istersen figürlerin gölgelerine biraz daha yoğunlaşmanı öneririm

Squirtle48

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,908
İsim
Metehan Akyalı
Bu konu altında yaptığım çalışmaları paylaşacam.Hazır resim alıp üstüne iki filtre ekleyip paylaşmak adetim değil.Tasarım içinde kullanılan materyalleri kendim ayrı ayrı seçip, düzenliyorum.Saygı çerçevesi içinde her türlü eleştiriye açığım.
Kullandığım program:Adobe Photoshop 2020

1-
Alıntıyı görüntüle
2-
Alıntıyı görüntüle
3-
Alıntıyı görüntüle
4-
Alıntıyı görüntüle
5-
Alıntıyı görüntüle
6-
Alıntıyı görüntüle
7-
Alıntıyı görüntüle
Gayet başarı ve güzel olmuş. Başarılarının devamını dilerim. (y) Bir kaç eksiğin var gibi. 2. resimde ki at nedense bana böyle sonradan konmuş gibi geldi, yani sanki o resime ait değilmiş gibi, ama onun dışındakilerde öyle bir durum söz konusu değil.

Mergen

80+ Bronze
Gayet başarı ve güzel olmuş. Başarılarının devamını dilerim. (y) Bir kaç eksiğin var gibi. 2. resimde ki at nedense bana böyle sonradan konmuş gibi geldi, yani sanki o resime ait değilmiş gibi, ama onun dışındakilerde öyle bir durum söz konusu değil.
Sağolun, ilk çalışmalardan biriydi :)

Squirtle48

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,908
İsim
Metehan Akyalı
Sağolun, ilk çalışmalardan biriydi :)
Bence gayet iyiler ilk çalışmalarınızsa bide çok çok iyi. Çizmeye editlemeye devam ettikçe kendinizi geliştirirsiniz zaten, daha da iyi yerlere gelirsiniz.

Mergen

80+ Bronze
Bence gayet iyiler ilk çalışmalarınızsa bide çok çok iyi. Çizmeye editlemeye devam ettikçe kendinizi geliştirirsiniz zaten, daha da iyi yerlere gelirsiniz.
Diğer adobe yazılımlarınıda öğrenmek istiyorum yapabileceğime de inanıyorum.Ama elimde ki laptop ile anca ps ile uğraşabiliyorum.

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Böyle şeyler yapmak benim hayalim. Ama bilmiyorum nasıl kullanılıyor :( . Emeğine sağlık mükkkeeeeeeeeemmmmmmmmmmmeeeeeelllllll olmuş hepsi

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,079
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
Çok güzel olmuş.

Mergen

80+ Bronze

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3

Squirtle48

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,908
İsim
Metehan Akyalı
Diğer adobe yazılımlarınıda öğrenmek istiyorum yapabileceğime de inanıyorum.Ama elimde ki laptop ile anca ps ile uğraşabiliyorum.
Kullanabilirsiniz. İşin içine girince öğreniyorsunuz ya zamanla. Pat diye olmuyor tabi, deneyim kazandıkça ilerliyorsunuz.
Böyle şeyler yapmak benim hayalim. Ama bilmiyorum nasıl kullanılıyor :( . Emeğine sağlık mükkkeeeeeeeeemmmmmmmmmmmeeeeeelllllll olmuş hepsi
Yapabilirsiniz. Ben autocad'i ilk öğrendiğim zamanı hatırlıyorum. Ne kanser olmuştum. 3d Printler den bıçak kılıç vs basmak istiyordum kendi tasarımlarım olan. Bunun için Autocad'de 3b çizmeyi öğrendim. 1.5 ay gibi bir süre çalıştım ve inanın adam akıllı bir 3b çizim bile yapamamıştım. Sonra pes ettim 1-2 hafta yüzüne bakmadım. Sonra dedim olmucak böyle tekrar gömüldüm. Birde bakmışım şuan istediğim herşeyi çizebiliyorum neredeyse. 3d printera kadar entegre edebiliyorum. Üstüne solidworks öğrendim. Önemli olan çalışmak başka türlü öğrenilmiyor ve mantığını anlamak. Kısaca üzerine düşerseniz yaparsınız. Sadece inanın. (y)

Mergen

80+ Bronze
Kullanabilirsiniz. İşin içine girince öğreniyorsunuz ya zamanla. Pat diye olmuyor tabi, deneyim kazandıkça ilerliyorsunuz.

Yapabilirsiniz. Ben autocad'i ilk öğrendiğim zamanı hatırlıyorum. Ne kanser olmuştum. 3d Printler den bıçak kılıç vs basmak istiyordum kendi tasarımlarım olan. Bunun için Autocad'de 3b çizmeyi öğrendim. 1.5 ay gibi bir süre çalıştım ve inanın adam akıllı bir 3b çizim bile yapamamıştım. Sonra pes ettim 1-2 hafta yüzüne bakmadım. Sonra dedim olmucak böyle tekrar gömüldüm. Birde bakmışım şuan istediğim herşeyi çizebiliyorum neredeyse. 3d printera kadar entegre edebiliyorum. Üstüne solidworks öğrendim. Önemli olan çalışmak başka türlü öğrenilmiyor ve mantığını anlamak. Kısaca üzerine düşerseniz yaparsınız. Sadece inanın. (y)
Durmak yok, Yola devam :)

Mergen

80+ Bronze
ejderha2.jpg

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,031,055