Neler Yeni

Kısıtlı bütçe, Monitör tavsiyesi

Bütçe
4000

Arkadaşlar uzun bir aradan sonra merhaba.
Monitör almam lazım ramazan geliyor gece oyunlara akarım diye düşünüyorum.
Monitörüm yok.
Bütçem 4000 tl
Tabi birazcık daha zorlayabilirim bütçeyi.

Yukarıda linkini bıraktığım monitör hakkında ne diyorsunuz?
Varmıdır "bunu alacağına x modelini al" diyeceğiniz ürünler.

Bu monitörü deneyimleyen arkadaşlarında fikirlerini paylaşmak isterim.

oliveforge99

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yaw hocam 2-3 günden beri araştırıyorum. Forumda da 2 saattir takılıyorum. Bu monitör işi ne pis işmiş arkadaş ya.
Alasım kaçtı.
Kasa boşta durmaya devammı etse acaba diye düşünüyorum.

Birinin övdüğünü öteki yere vuruyor.
Yere vurulanı bir arkadaş şahlandırıyor.
Şahlanan şahdı şahbaz oluyor.
Vay anam vay ya

Montofteam

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
705
İsim
Eren
Yaw hocam 2-3 günden beri araştırıyorum. Forumda da 2 saattir takılıyorum. Bu monitör işi ne pis işmiş arkadaş ya.
Alasım kaçtı.
Kasa boşta durmaya devammı etse acaba diye düşünüyorum.

Birinin övdüğünü öteki yere vuruyor.
Yere vurulanı bir arkadaş şahlandırıyor.
Şahlanan şahdı şahbaz oluyor.
Vay anam vay ya
Gündüz konuyu tekrsr yükselt atılanlardan birini al çok takmamak gerek kötüyse iade edersin o yüzden iyi satıcıdan al sadece. Onun dışında hemen olsunada getirme için rahat etsin bi kaç video izle hakkında yeter sana. Gameon hakkında bilgim olmadığı için konuşmuyorum

Gündüz konuyu tekrsr yükselt atılanlardan birini al çok takmamak gerek kötüyse iade edersin o yüzden iyi satıcıdan al sadece. Onun dışında hemen olsunada getirme için rahat etsin bi kaç video izle hakkında yeter sana. Gameon hakkında bilgim olmadığı için konuşmuyorum
Bakaciğiz artık. Ben namaza kaçar

Honigfluss

80+ Bronze
Neden zorlandın ki, pek bir seçeneğin yok zaten. LG alabilirsin, yorumları iyi. Diğere 3 monitörün hiçbiri önerilen markalar değiller. Gönül isterdi ki bütçen 5k olsa ve R25i-30 alsan, çünkü f/p kralı bir monitör. Belki peşin fiyatına taksit imkanları ile bütçeni zorlayıp alabilirsin. Gerçekten değer. Monitörleri çok araştırdım özelliklerini falan iyice öğrendim, sorarsan anlatabilirim.

Neden zorlandın ki, pek bir seçeneğin yok zaten. LG alabilirsin, yorumları iyi. Diğere 3 monitörün hiçbiri önerilen markalar değiller. Gönül isterdi ki bütçen 5k olsa ve R25i-30 alsan, çünkü f/p kralı bir monitör. Belki peşin fiyatına taksit imkanları ile bütçeni zorlayıp alabilirsin. Gerçekten değer. Monitörleri çok araştırdım özelliklerini falan iyice öğrendim, sorarsan anlatabilirim.
Cevap için teşekkürler. Bütçe konusu 4000 dedik ama 5000 tl ye çıkılır problem arz etmiyor.

Şimdi sen bu diyorsun başkası "yok gardaşım boşver onu bunu al" diyecek. Desin problem yok.

Mesele nedir aralarındaki fark ne olabilir en fazla. 2 adet x markası.. Aynı fiyat skalası, aynı segment...

Curcunaaa!!..

Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Berkay Şenocak
İlgilendiği Kategoriler
Monitör, Ekran kartı, Overclock, Undervolt

Hocam monitörde amaç çok önemli bilgisayarı hangi oyunlar için veya ne amaçlar kullanıyorsun yazarsan yardımcı olabilirim

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Alınmaz bunlarda.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Monitör almam lazım ramazan geliyor gece oyunlara akarım diye düşünüyorum.
Monitörüm yok.
Bütçem 4000 TL
Tabi birazcık daha zorlayabilirim bütçeyi.

Yukarıda linkini bıraktığım monitör hakkında ne diyorsunuz?
Varmıdır "bunu alacağına x modelini al" diyeceğiniz ürünler.

Bu monitörü deneyimleyen arkadaşlarında fikirlerini paylaşmak isterim.
Hocam 4000'den kaça kadar çıkarsınız? Bütçenize uygun alınacak en iyi iki seneçenek ya g24f-2, ya da RE25i-30 olur.

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,214
İsim
Emir
Alınmaz bunlarda.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam 4000'den kaça kadar çıkarsınız? Bütçenize uygun alınacak en iyi iki seneçenek ya g24f-2, ya da RE25i-30 olur.
244f neden alınmaz?

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,214
İsim
Emir

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
paneli o kadar kötü olduğunu bilmiyordm https://www.technopat.net/sosyal/konu/msi-g244f-vs-gigabyte-g24f-2.2826481/
bu konuda da birisi kötü dememiş.Parlaklık oranında 50cd fark var berbat değil ama bir tık kötü diyebiliriz
Kendi gözümle görme fırsatım oldu, parlaklığı baya kötü gözükmüştü gözüme. Paneli HKC kullanmışlar, muadillerine göre iyi değil, fakat berbat sayılmaz. Bütçesine uygun daha iyi monitörler var, RE25i-30 en iyi seçenek olur fakat o da kozmetik olarak aşırı çirkin bir ürün, ben o yüzden G24f-2 almıştım ki baya bir memnunum.

Top Bottom