Dostlar Kışlık Eldiven Önerir Misiniz? ?

bir de kaskı
Yurtdışında yaşayan ve ara ara ülkeye gelen bi eş dost akraban varsa https://www.fc-moto.com sitesinden alabilirsin bu arada. Ben o şekilde buranın tam yarı fiyatına revitleri çekmiştim. Tek sıkıntı taksit olmaması
louis moto daha uygun oluyo hocam almanya taraflarında ise birde aktif kullanıyorsa beklemek mantıksız
varda gelip gitmiyorlar bir almanya da bir de belçika da var

bir de kaskı

1790016763699.webp
şuan elimde bi tek bunun faturası var bu kask gore tex held eldiven dainese smart jacket ls sport toplam 751 euroya aldım tr de o paraya ceketi bile alamıyorsun ama ben o ara aktif motor kullanmıyordum sen aktif kullanıyorsan sıkıntı bide o yüzden sana ben hjc tavsiye ettim indirim olmadıkça 1-2k oynuyor yd ile arasında senin attığın scorpion 5k orda
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bir de kaskı

aktif kullanıyorsan ve gelip gitmiyorlarsa gerek yok canını koruyorsun sonuçta

Alıntıyı görüntüle şuan elimde bi tek bunun faturası var bu kask gore tex held eldiven dainese smart jacket ls sport toplam 751 euroya aldım tr de o paraya ceketi bile alamıyorsun ama ben o ara aktif motor kullanmıyordum sen aktif kullanıyorsan sıkıntı bide o yüzden sana ben hjc tavsiye ettim indirim olmadıkça 1-2k oynuyor yd ile arasında senin attığın scorpion 5k orda
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

aktif kullanıyorsan ve gelip gitmiyorlarsa gerek yok canını koruyorsun sonuçta
şuanda bütçemin yettiği c71 var onu mu öneriyorsunuz kask olarak eldiven ve ceket konusunda yd akrabalarım gel git yapmıyor kasktan sonra tekrar araştırıcam bu konuyu

şuanda bütçemin yettiği c71 var onu mu öneriyorsunuz kask olarak eldiven ve ceket konusunda yd akrabalarım gel git yapmıyor kasktan sonra tekrar araştırıcam bu konuyu
hocam ikiside birbirine yakın kasklar hjc biraz daha iyi havalandırması var scorpionun da padleri biraz daha kaliteli bence i71 fiziksel mağazalardan bulabilirsen bütcene uygun o bunlardan bi tık üst ama o iki kask birbirene yakın sana söylediğimde i71 di ancak stok bitmiş

hocam ikiside birbirine yakın kasklar hjc biraz daha iyi havalandırması var scorpionun da padleri biraz daha kaliteli bence i71 fiziksel mağazalardan bulabilirsen bütcene uygun o bunlardan bi tık üst ama o iki kask birbirene yakın sana söylediğimde i71 di ancak stok bitmiş
scorpion exo 491 iyi gibi ya acil durumlarda padlerinin iyi olması havalandırmasının iyi olması vs güzel şeyler muhtemelen 491 i alırım

scorpion exo 491 iyi gibi ya acil durumlarda padlerinin iyi olması havalandırmasının iyi olması vs güzel şeyler muhtemelen 491 i alırım
hocam motomaxedeki indrim gelmişken al bence veya o bütceyle bi üst modelinide alabilirsin senin tercihin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,241,996
Üyeler
203,652
Son üye
samet.16
Geri