Sorun sanırım anakartın ses yongasında.. Şuan 20 liraya USB ses kartı aldık. (Erkek USB-Dişi audio jack) ses ve mikrofon çalışıyor. Şu olaylar bittikten sonra servise gönderip konuyu güncelleyeceğm.
Arkadaşlar, ağabeyimin bilgisayarı var. Ses çıkışı olarak şu zamana kadar hep monitörün üstündeki girişi kullandı. Tek ses girişi vardı (yeşil). Şu an çift girişli bir oyuncu kulaklığı kullanmak istiyor. Anakarta takıyoruz fakat görmüyor. Ses çıkış cihazlarında sadece monitördeki gözüküyor. Sürücüleri ben kendim elle kurmuştum ama anakartın kendi ses sürücüsü yok. Tüm ses sürücülerini kaldırıp tekrar kurdum. Ama hala sorunu çözemedim. Yardımcı olacak var mı?
Aygıt yöneticisi:
Windows Sürümü: 1909
Önce Realtek HD Audio Driver'ı kuruyorum daha sonra Realtek Audio Driver'ı kuruyorum. Bilgisayarı yeniden başlatınca herhangi bir realtek yazılımı açılmıyor. Aygıt yöneticisinde yine LG Full HD... yazmaya devam ediyor. Ses aygıtlarına gelince sadece monitördeki giriş gözüküyor.Sanırım bu anakartta kronik bir sorun bu.. Nasıl çözeceğim yardımcı olur musunuz?
Son düzenleme: