Kitap Alışveriş Listesi

Reaksiyon skoru
24
1664481144784.png

Normalde kitap okumayı düşünüyordum ve yaşadığım yerde kitap fuarı olması bahenem oldu. Listem bu şekilde sizce nasıl? Ve YKY - İş Kültür - Ve İthaki yayınlarından kitap önerirseniz sevinirim. (Normalde aşk konulu herhangibi bir şey sevmem anneme hediye olarak ekledim listeye)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Not:Yazmayı unutmuşum Fahrenheit 451 kitabı film gibi akıp giden bir kitap mı?

C4, Çöp Gibi Bilgi İçermeyen Tabirler
Otomatik portakal hiç iyi bir kitap değil. Fahrenheit ın da çevirisi çöp

Alıntıyı görüntüle
Normalde kitap okumayı düşünüyordum ve yaşadığım yerde kitap fuarı olması bahenem oldu. Listem bu şekilde sizce nasıl? Ve YKY - İş Kültür - Ve İthaki yayınlarından kitap önerirseniz sevinirim. (Normalde aşk konulu herhangibi bir şey sevmem anneme hediye olarak ekledim listeye)

Not:Yazmayı unutmuşum Fahrenheit 451 kitabı film gibi akıp giden bir kitap mı?
Kitap okumaya yenimi basliyacaksiniz hocam

Tolstoy'dan İnsan Neyle Yaşar? tavsiye ederim
Hocam bu tarz kitapları okursam ortalı yaşlarımda okurum anca çünkü kitabın içeriğinden anladığım kadarıyla hayat tecrübem olmadığı sürece kitabın hakkını veremem.

Son düzenleme:
hocam ben bir şeyler okumaya gazete ile başladım sonra gerek büyüdüğüm ortam gerek ilgi alanlarım sebebiyle hep politik-tarihi kitaplar ile devam ettim. bugüne kadar yüzlerce kitap okudum ama beni en çok sürükleyen ve şıp diye bağlayan tür her zaman polisiye, kriminal ve dedektiflik üçgeni olmuştur. size başlangıç için ideal aslında çocuk kitabı olan ama hala arada keyifle göz attığım, hem okuduğunuz hem sayfalar arasında geçiş yaparak bulmacayı çözmeye çalıştığınız müthiş bir seri önereceğim. yataktan kalkıp kütüphaneme bakıp geliyorum hemen.

hocam ben bir şeyler okumaya gazete ile başladım sonra gerek büyüdüm ortam gerek ilgi alanlarım sebebiyle hep politik-tarihi kitaplar ile devam ettim. bugüne kadar yüzlerce kitap okudum ama beni en çok sürükleyen ve şıp diye bağlayan tür her zaman polisiye, kriminal ve dedektiflik üçgeni olmuştur. size başlangıç için ideal aslında çocuk kitabı olan ama hala arada keyifle göz attığım, hem okuduğunuz hem sayfalar arasında geçiş yaparak bulmacayı çözmeye çalıştığınız müthiş bir seri önereceğim. yataktan kalkıp kütüphaneme bakıp geliyorum hemen.
Kusura bakma hocam yatağından kaldırdım seni.

1001 çiçek kitaplar yayınevi, suç avcıları serisi. 3-5 kitabı var, kobra takibi, rus altını vs. göz atın kesinlikle.

Kusura bakma hocam yatağından kaldırdım seni.
ne demek hocam benim önerim ile kitap kurdu olursanız çok memnun olurum :D bandırma'da mı yaşıyorsunuz bu arada?

1001 çiçek kitaplar yayınevi, suç avcıları serisi. 3-5 kitabı var, kobra takibi, rus altını vs. göz atın kesinlikle.

ne demek hocam benim önerim ile kitap kurdu olursanız çok memnun olurum :D bandırma'da mı yaşıyorsunuz bu arada?
Hayır hocam Sultanbeyli'de yaşıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,942
Üyeler
185,193
Son üye
Fukuuru4
Geri