Kitap okumak için geç mi

Arkadaşlar, destek verdiğiniz için teşekkür ederim. Okumak için derken seneye lgs sınavına gireceğim, o zamana kitap okumanın faydasını görürmüyüm demek istemiştim. Yoksa okumanın yaşı tabikide olmaz. 😀

Ben bu kitap okuma zevkini 10.sınıfta tatmaya başladım sen baştan başla baya kültürün bilgin artar ama dozu kaçırma sakın

Arkadaşlar, destek verdiğiniz için teşekkür ederim. Okumak için derken seneye lgs sınavına gireceğim, o zamana kitap okumanın faydasını görürmüyüm demek istemiştim. Yoksa okumanın yaşı tabikide olmaz. 😀
tabii ki olur özellikle türkçe sorularında okuduğunu daha iyi anlar ve hızlı okursun.

Kitabı asla bana bişi kazandırır düşüncesi ile okuma kitabı hikayesini beğenirsen oku

Hayır 8.sınıfa geçipde hiç kitap okumamışlar için bile gçe değilken senin için asla değil şindiden başlarsan 8.sınıfta her şey çok daha kolay olur emin ol

Okumanın yaşı olmaz hocam. Ben şuan 19 Yaşındayım. Kitap okumaya 1.5 sene önce başladım. Vakit buldukça kitap okumaya devam ediyorum.

Selam. Bu sene 7. Sınıfa geçeceğim. Şu ana kadar okuma alışkanlığım hiç yok kadar az Dı. Mesela geçen seneki tatil de Max 5 kitap ya okumuşumdur okummamışımdır. Kitap okumanın çok önemli olmadığını düşünüyordum. Şimdi düzenli olarak kitap okumaya başlasam çok mu geç sizce. 8. Sınıfa kadar, yani 1 senede bana bişeyler kazandırırmı
Kitap okuma alışkanlığı sahip olman gereken özelliktir 5 senede 5 kitap okumayan insanlar bile gördüm çoğu başarısız asosyal ve hayattan herhangi bir beklentileri yok filmler izleyip hayallerin içinde yaşıyorlar.

Biraz saçma bir konu :D
7. sınıf Geç ise İlber ortaylı ile halil inalcık gibi profesörlere Vahiy indi herhalde.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,879
Üyeler
190,656
Son üye
Ayazzzz99
Geri