Kitap okumak için geç mi

Aususlike

80+
Reaksiyon skoru
129
Selam. Bu sene 7. Sınıfa geçeceğim. Şu ana kadar okuma alışkanlığım hiç yok kadar az Dı. Mesela geçen seneki tatil de Max 5 kitap ya okumuşumdur okummamışımdır. Kitap okumanın çok önemli olmadığını düşünüyordum. Şimdi düzenli olarak kitap okumaya başlasam çok mu geç sizce. 8. Sınıfa kadar, yani 1 senede bana bişeyler kazandırırmı

Bilgi almak için asla geç değildir

Tam zamanı senin yaşında iken bana geç kalmışsın boşver felan dediler hiç başlamadım sen öyle yapma

Selam. Bu sene 7. Sınıfa geçeceğim. Şu ana kadar okuma alışkanlığım hiç yok kadar az Dı. Mesela geçen seneki tatil de Max 5 kitap ya okumuşumdur okummamışımdır. Kitap okumanın çok önemli olmadığını düşünüyordum. Şimdi düzenli olarak kitap okumaya başlasam çok mu geç sizce. 8. Sınıfa kadar, yani 1 senede bana bişeyler kazandırırmı
Kitap okumak hiçbir zaman geç değildir. Oku.

Kesinlikle hayır. Hemen başla ve bir tık kendini 2 3 hafta zorla. Sonra zaten akar gider bir daha bırakamazsın. Ben de 6'dan 7'ye geçerken başlamıştım . Üniversitede 2. Sınıfa geçtim hala okuyorum.

Geç değil.
Ben hiç kitap okumadım neredeyse okumak istiyorum ama sıkıcı geliyor yapamıyorum. Ama bu durum bana özel. Mutlaka oku bence.

Hiç bir zaman geç değildir başla kardeşim

Okumanın yaşı mı olur neden geç olsun kardeşim.

Kitap okumanın yaşı yoktur, ne kadar erken başlarsan o kadar iyi sadece.

Kesinlikle geç değil okumak güzeldir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,801
Üyeler
192,803
Son üye
FarukEmreC
Geri