Neler Yeni

Kitap Önerisi Arıyorum.

IbanyLone

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
691
İsim
Serkan Uysal
Selamlar,
Uzunca zamandan sonra tekrardan kitaplara sardım. Yakın zamanda Witcher'in 7li setini, Hobbit, Yüzüklerin Efendisi, Silmarillion, kitaplarını okudum Beren ile Luthien ise bitmek üzere. Şu anda Dune serisine giriş yapayım diyorum fakat aklınızda bu tarz önerebileceğiniz bir kitap var mı? Genelde iş yerinde okuduğum için çok kafa açan kitap olmaz ise iyi olur.

Bukr3j

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Ayberk SOKUL
New York Times Bestseller listesinde olan John Flanagan' ın Gölgelerin Efendisi serisini öneririm. Yanlış hatırlamıyorusam 13 tane kitabı vardı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

IbanyLone

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
691
İsim
Serkan Uysal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

rave

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,045
İsim
Ahmet Şeker
Rüzgarın Adı-Bilge Adamın Korkusu (Kralkatili Güncesi) 3.sü yıllardır çıkmadı ama favori kitaplarım daha iyisini okumadım.
Kadim Kanunlar Serisi
Sissoylu

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,309
İsim
uwu
Selamlar,
Uzunca zamandan sonra tekrardan kitaplara sardım. Yakın zamanda Witcher'in 7li setini, Hobbit, Yüzüklerin Efendisi, Silmarillion, kitaplarını okudum Beren ile Luthien ise bitmek üzere. Şu anda Dune serisine giriş yapayım diyorum fakat aklınızda bu tarz önerebileceğiniz bir kitap var mı? Genelde iş yerinde okuduğum için çok kafa açan kitap olmaz ise iyi olur.
Koşmak İstiyorum adlı roman çok güzeldir.

IbanyLone

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
691
İsim
Serkan Uysal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Rüzgarın Adı-Bilge Adamın Korkusu (Kralkatili Güncesi) 3.sü yıllardır çıkmadı ama favori kitaplarım daha iyisini okumadım.
Kadim Kanunlar Serisi
Sissoylu
Kadim Kanunlar Serisi'nden bir kitabın geçen DR'dan fotoğrafını çekmiştim fakat seri olduğunu bilmiyordum. Beğenisi de fena değil gibi teşekkürler.

LaketrooS

80+ Silver
Selamlar,
saftirik şaka şaka star wars çizgi romnaları oku. ben çok seviyorum çizgi romanları ne olursa olsun okurum valla :)

IbanyLone

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
691
İsim
Serkan Uysal
saftirik şaka şaka star wars çizgi romnaları oku. ben çok seviyorum çizgi romanları ne olursa olsun okurum valla :)
Kitapların yeni basımı yok heralde artık. Bir ara bakmıştım 300 TL falandı tek kitabı. Çizgi romanları daha ucuza geliyor ise bir bakarım.

Top Bottom