Öneri için teşekkürler hocam ama aradığım türe girmiyor ben kafa dağıtmak eğlenmek için okuyorum bu beni tribe sokar"Darağacında üç fidan" Konusunu araştırıp okumanı öneririm. herkesi içine çekmeyebilir
O kitabını özel ciltli arıyorum ama bulamıyorum bulsamda fiyatı acayip yüksek oluyor kağıt kapakta ben istmeiyorum john verdon hangi kitaplarını önerirsin?Polisiye arıyorsan John Verdon romanları tam sana göre.
Gerilim için O,Korku Ağı, Yabancı ve Hayvan Mezarlığı'nı önerebilirim (Hepsi Stephen King kitabı)
Aklından Bir Sayı Tut ve Gözlerini Sımsıkı KapatO kitabını özel ciltli arıyorum ama bulamıyorum bulsamda fiyatı acayip yüksek oluyor kağıt kapakta ben istmeiyorum john verdon hangi kitaplarını önerirsin?
hepsini okudum başka önerin varsa beklerimAhmet Ümit kitaplarını tavsiye ederim. Özellikle Başkomiser Nevzat serisi başlı başlına bir başyapıt bence bu türde
Polisye arıyorsan Dan Brown a bakabilirsin. Da vincinin şifresi güzeldi baya. Dijital kale polisiye miydi tam hatırlamıyorum ama o da baya güzeldi.Hepinize iyi günler iyi forumlar arkadaşlar kendime yeni kitaplar arıyorum seri veya tek farketmez başlıkta belirttiğim türlerden önerilerinizi bekliyorum.
Şu anda ölümün gizli yüzü isminde bi kitap okuyorum daha başlarında sayılırım ama kitap akıcı ilerliyor ayrıca 17 numarayı da tavsiye ederimhepsini okudum başka önerin varsa beklerim