Piyasada böyle bir kitap bulmak çok zor. Bulursunuz ama gerçek tarihçilerden değil. Böyle bir kitap yazmaya cesaret edemez kimse. Yazan kişiler de muhtemelen kulaktan duyma bilgiler ile yazmıştır.Bu konuyu ayrıntılı ve doğru bir şekilde anlatan, güvenilir bir kitap önerebilir misiniz
kaynak önerebilir misin?Kimi zorla Kimi der kendi isteği ile.
Ama bence paşa paşa müslüman olmuştur.
Talkan ve Curcan Katliamları araştırılırsa kitaba gerek kalmaz.
yinede kesin değildir.
cesaret edememelerinin sebebi nedir peki? birkaç bir şey okudum bu konu ile ilgili de kaynağı vs. belli değil.Piyasada böyle bir kitap bulmak çok zor. Bulursunuz ama gerçek tarihçilerden değil. Böyle bir kitap yazmaya cesaret edemez kimse. Yazan kişiler de muhtemelen kulaktan duyma bilgiler ile yazmıştır.
ülkede çok fazla farklı dinden ve kökenden insan var. Tepki gelmesinden ve isimlerinin zedelenmelerini istemiyorlardır. Ben de bir kitap yayınlasam böyle bir şey yayınlamazdım. Ayrıca sadece Türkler nasıl Müslüman oldu değil bir sürü hala konuşulan bu tarz konular var. Belki birisi hala çözümlenmemiş ince çizgi konuları güzel bir kitapta sunabilir.kaynak önerebilir misin?
Mesaj otomatik birleştirildi:
cesaret edememelerinin sebebi nedir peki? birkaç bir şey okudum bu konu ile ilgili de kaynağı vs. belli değil.
Konuyla ne alakası var?ATATÜRK OLMASAYDI ?
Yazar: Cemal Kutay
Olsun herkesin okuması gereken bir kitapKonuyla ne alakası var?