Kitap Önerisi ?

VitoScaletta

Cezalı
80+ Gold
Reaksiyon skoru
4,552
Anlaması aşırı basit çocukluktan başlayan hayat hikayesi ve içinden anlam çıkarılması gerek bi kitap hayat hikayesi aşırı sürükleyici heyecanlı olursa güzel olur kitap okuma alışkanlığım yok edinmek istiyorum

HİKAYE GERÇEK HAYATTAN OLUCAK ARKADAŞLAR bana bi hocam diyodu bi tane adam varmış gezdiği yerleri o kadar güzel anlatıyomuşki sanki ordaymış gibi hissediyomuşuz galiba evliya çelebiydi

Son düzenleme:
Anlaması aşırı basit çocukluktan başlayan hayat hikayesi ve içinden anlam çıkarılması gerek bi kitap hayat hikayesi aşırı sürükleyici heyecanlı olursa güzel olur kitap okuma alışkanlığım yok edinmek istiyorum
Açıkcası öneri veremicem ama kitap okumayan biri olarak bazen kendimi çok ***** hissediyorum.

Harry Potter serisi kesinlikle okuduğum en iyi serilerdendir.

Küçük Prens

harry potter serisini okuyorum güzel sadece filmini izlemekle kalmıyor filmde kısa atılan yerleri anlatıcı ve ayrıntılı okuyor gayer güzel bir seri şuan 7. kitabındayım

senin söylediğin kriterlere pek uymuyo ama Gölgerin efendisi serisi hepsini okudum bitirdim 13-14 kitapmı ne vardı çok güzel ve sürükleyici ve rahatlıkla anlaşılır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,198,745
Üyeler
190,435
Son üye
neo1nokta
Geri