J JrWhite 80+ Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 50 Reaksiyon skoru 5 14 Nisan 2025 #1 Resşat nuri gültekin çalıkuşu romanının gençler için olan versiyonunun pdfsini bulabilir misiniz. 120 sayfa olanı.
Resşat nuri gültekin çalıkuşu romanının gençler için olan versiyonunun pdfsini bulabilir misiniz. 120 sayfa olanı.
Demacia'lı Master Yi 80+ Silver Katılım 6 Nisan 2023 Mesajlar 4,922 Reaksiyon skoru 1,973 14 Nisan 2025 #2 Kardom be başkası olsa arardım da Reşat Nuri hocaya yapma da git al o kitabı kardom inan Reşat Nuri olmasa arardım...
Kardom be başkası olsa arardım da Reşat Nuri hocaya yapma da git al o kitabı kardom inan Reşat Nuri olmasa arardım...
J JrWhite 80+ Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 50 Reaksiyon skoru 5 14 Nisan 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Demacia'lı Master Yi yazmış: Kardom be başkası olsa arardım da Reşat Nuri hocaya yapma da git al o kitabı kardom inan Reşat Nuri olmasa arardım... Devamı için tıklayın... Bu hafta içinde okumam lazım zaten kitapçıda bulursam yarın alacağım ama hep 400 sayfalık verisiyon var.
Demacia'lı Master Yi yazmış: Kardom be başkası olsa arardım da Reşat Nuri hocaya yapma da git al o kitabı kardom inan Reşat Nuri olmasa arardım... Devamı için tıklayın... Bu hafta içinde okumam lazım zaten kitapçıda bulursam yarın alacağım ama hep 400 sayfalık verisiyon var.