Hocam yani üstüne düz bir şekilde ağırlık koyabilirsin aklıma bu geldiBu şekilde geldi yanlış yazmışım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
.
Bu ise yaramazHocam yani üstüne düz bir şekilde ağırlık koyabilirsin aklıma bu geldi
Yani sayfalar dalgalı üstüne düz bir şekilde baskı uygulayacak ki sayfalar belli bir süre sonra düz kalacak veya böyle kullanacak zaten kitaplığa koyunca belli olmazBu ise yaramaz
Knk sıcak birseyle baski yapmali duz agielik bi ise yaramaz. Kagit degil buYani sayfalar dalgalı üstüne düz bir şekilde baskı uygulayacak ki sayfalar belli bir süre sonra düz kalacak veya böyle kullanacak zaten kitaplığa koyunca belli olmaz
Nasi değil çizgi roman mi bu sayfaları plastik gibi olanlardansa bilemem ben kağıt olarak varsaydimKnk sıcak birseyle baski yapmali duz agielik bi ise yaramaz. Kagit degil bu
Hayir tek bir sayfa olsa o ise yarar. Coklu sayfa ise baski ise yaramaz, press makinesi degilse. Isı o yuzdenNasi değil çizgi roman mi bu sayfaları plastik gibi olanlardansa bilemem ben kağıt olarak varsaydim
Anladım hocam sağolun bilgiler içinHayir tek bir sayfa olsa o ise yarar. Coklu sayfa ise baski ise yaramaz, press makinesi degilse. Isı o yuzden
Değişim iste bence , düzeltilmesi pek olası durmuyor. Chaninsaw Man galiba , mundar etmişler güzelim mangayıKargodan kitabım geldi bu şekildedir açtığımda düzeltmek için ne yapmalıyım