Logitech G29 G HUB uygulamasında çalışmıyor

Sağ altta Wheel angle yazıyor. Bende indirip test edicem teşekkürler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Olmadı bende. Dereceyi düşürdüm ama hala 900 derecede.
Evet bende denedim değişmiyor. Benimde bildiğim bu vardı sadece.

• Üzgün
Reaksiyonlar: Egel
Peki teşekkür ederim yinede.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Başka bir form sitesinde birisi böyle bir şey yazmış sanırım tek çarem dediği gibi beklemek.
"G Hub un yüklü sürümünden kaynaklı sorun yaşıyorsun bazen bende de bu yaşadıgın sorun olmuştu yeni güncel driver gelene kadar idare et şimdilik fikrim bu şekilde."

Az önce G Hub uygulamasından 270 derece yapabildim direksiyonu bende nasıl oldu anlamadım. Ama Forza 5'i açtığım gibi geri direksiyon 900 derece oldu :/

Hocam aygıtlar yöneticisinden g29 a sağ tıkla sürücüleri sil de.Aygıtı çıkar sonra bir daha tak.

• Beğen
Başka yardımcı olabilecek var mı?

Hocam logitech desteğe yazarsanız daha iyi yardımcı olacaklardır bence.

@Senoly Merhaba rahatsız ettiysem kusura bakmayın. Ben ürünü aldığım satıcıyı aradım ve sordum onlarda sürücüyü kurmamışsınızdır dedi. İnternetten sürücüyü aradım ama bulamadım yardımcı olabilir misiniz?

@Senoly Merhaba rahatsız ettiysem kusura bakmayın. Ben ürünü aldığım satıcıyı aradım ve sordum onlarda sürücüyü kurmamışsınızdır dedi. İnternetten sürücüyü aradım ama bulamadım yardımcı olabilir misiniz?
Ne sürücüsü anlamadım. G-Hub'ı kast etmiştir.
Az önce G Hub uygulamasından 270 derece yapabildim direksiyonu bende nasıl oldu anlamadım. Ama Forza 5'i açtığım gibi geri direksiyon 900 derece oldu :/
Bunun sebebi profil değiştiriyor G-Hub. 900 Yapsa da tekrar düşremiyor musunuz geri programa dönüp?

Bende anlamadım internetten bulup indiriceksiniz ben daha fazlasını bilmiyorum dedi.

Sadece 1 tane profil var oda Varsayılan ve profil değiştirme kilitli.
Sağ üstte "Masaüstü: Varsayılan" yazan yer profil sekmesi.
Oraya tıklayabiliyorsanız PC'deki yüklü oyunlara göre ayrı ayrı ayar yapılabiliyor.

Solda "Direksiyon" yazan yerin yanındaki kilidi seçilirse, mevcut ayarları tüm profiller için kilitliyor.
Hiçbir şekilde o ayar değiştirilemiyor, Windows kafasına göre profil değiştirse bile.

Ama bu soldaki yerden zaten açı ayarı yapamadığınızı söylemiştiniz. Siz en iyisi artık format atın.
Yapılabilecek gerçekten başka bir şey görünmüyor. Format bile çözüm olması garanti değil zaten ama deneyecek alternatif bir yol yok artık.

1759325620078.webp

Ekler

• 1759326350033.webp
    1759326350033.webp
    86.7 KB · Hit: 3
  • Beğen
Anladım teşekkürler formatı deniycem o zaman mecburen.

@Senoly merhaba formattan sonra düzeldi artık G Hub'da direksiyonu çevirince yada pedala basınca algılıyor. Ama yine bir sorun çıktı sanırım :D. Direksiyonu 180 dereceye kilitledim YouTube'de gördüğüm kadarıyla 180'den sonra direksiyonun dönmemesi lazım ama bende 900 dereceye kadar dönüyor. Oyuna girip baktım oyunda da 900 derece. Yani derece düşürülmüyor. Uygulamada düşürülmüş görünüyor ama hala 900 derece döndürebiliyorum.

Ekran görüntüsü 2025-10-01 224717.webp

Geri