Neler Yeni

Kiwi 12 LT Airfriyer nays ile 2550 TL

A_TURAN_A

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet ama kalmadı hiçbir şokta muadilini ararken buldum bunu. Kaçıranlar ve almak isteyen belki olursa diye paylaşayım dedim.

• Beğen
Reaksiyonlar: B1L0
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Hasan Can Doğru
Hayatımda 2 defa KİWİ ürün aldım birtanesi süpürge birtanesi evcil hayvan zımbırtısı. 2 side 3 ay sonra ilk performansının neredeyse yarısına düştü. Şuan 2 side atıl durumda evde yatıyor.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Çok kötü bir marka gözümde. Tavsiye etmem.

A_TURAN_A

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben 5 lt olanını almıştım birkaç ay önce gayet güzeldi bilmiyorum belki diğer ürünleri kalitesizdir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Arif Ağgül
Beyler ceptesok indirin yakınınızda varsa zaten sepete ekletiyor

Bookless

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
272
İsim
Burak
Buna vereceğiniz parayla ya Amazon DMS stoğu bekleyin yada sarı siteden bu fiyatlara bulursanız alın DMS. Kiwiden her türlü daha iyidir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Arif Ağgül
Ben dün geceden beri deniyorum eklenmiyor bir türlü. ' Bu ürüne ait tüm stoklar şu an kullanıcılar tarafından satın alınmaktadır ' diyor. :(
Ben alıp almama arasında kararsızım. Evimde Xiaomi var ufak geldigi için büyük arıyorum ama kiwi alınır mı kararsizim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Beyler birseyler söyleyin stok kacmadan :)

Son düzenleme:

A_TURAN_A

80+ Bronze
Ben alıp almama arasında kararsızım. Evimde Xiaomi var ufak geldigi için büyük arıyorum ama kiwi alınır mı kararsizim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Beyler birseyler söyleyin stok kacmadan :)
Bence alabiliyorsan al baktın beğenmedin iade edersin :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Arif Ağgül
Bence alabiliyorsan al baktın beğenmedin iade edersin :)
Marka çok tedirgin ediyor. Donanimarsivin aylar önce paylaştığıni alıp pişman olanlar çok. Koyuyoruz üstü yakıyor altı çiğ bırakıyor diyorlar ne bileyim yani insanlar sadece patates çevirmesine mi aldaniyor cozemedim

A_TURAN_A

80+ Bronze
Marka çok tedirgin ediyor. Donanimarsivin aylar önce paylaştığıni alıp pişman olanlar çok. Koyuyoruz üstü yakıyor altı çiğ bırakıyor diyorlar ne bileyim yani insanlar sadece patates çevirmesine mi aldaniyor cozemedim
ben biraz araştırdım da , yıkaması kolaymış sadece altta ki tepsiyi yıkasan yetiyormuş makineye de atabiliyormuşsun birde alttan da pişirdiği için bu daha güzel yapıyor diyorlar.

Top Bottom