A_TURAN_A
80+ Bronze
Ben alıp almama arasında kararsızım. Evimde Xiaomi var ufak geldigi için büyük arıyorum ama kiwi alınır mı kararsizimBen dün geceden beri deniyorum eklenmiyor bir türlü. ' Bu ürüne ait tüm stoklar şu an kullanıcılar tarafından satın alınmaktadır ' diyor.
Bence alabiliyorsan al baktın beğenmedin iade edersinBen alıp almama arasında kararsızım. Evimde Xiaomi var ufak geldigi için büyük arıyorum ama kiwi alınır mı kararsizim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Beyler birseyler söyleyin stok kacmadan
Marka çok tedirgin ediyor. Donanimarsivin aylar önce paylaştığıni alıp pişman olanlar çok. Koyuyoruz üstü yakıyor altı çiğ bırakıyor diyorlar ne bileyim yani insanlar sadece patates çevirmesine mi aldaniyor cozemedimBence alabiliyorsan al baktın beğenmedin iade edersin
ben biraz araştırdım da , yıkaması kolaymış sadece altta ki tepsiyi yıkasan yetiyormuş makineye de atabiliyormuşsun birde alttan da pişirdiği için bu daha güzel yapıyor diyorlar.Marka çok tedirgin ediyor. Donanimarsivin aylar önce paylaştığıni alıp pişman olanlar çok. Koyuyoruz üstü yakıyor altı çiğ bırakıyor diyorlar ne bileyim yani insanlar sadece patates çevirmesine mi aldaniyor cozemedim