Kız arkadaş için hediye önerisi

NeeK

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
691
İyi günler. Kız arkadaşımın doğum günü için hediye düşünüyorum aklımda birkaç fikir var. Kendisinin kafa üstü kulaklığı var ama kulak içi Bluetooth kulaklığı yok ve müzik dinlemeyi çok seviyor bu yüzden kulak içi kulaklık almayı düşünüyorum. Kitap okumayı seviyor o yüzden kitapta alabilirim. Fatma Turgut ve Şebnem Ferahı çok seviyor o yüzden onların albümlerini veya plaklarından birini alabilirim kararsızım siz olsanız neyi tercih ederdiniz ?

Kulak üstü kulaklığı varsa ve sorunsuz kullanıyorsa kulak içi kulaklığa gerek yok. Plak al.

• Beğen
Reaksiyonlar: NeeK
ben olsam üzerine kendi troll yüzüm olan sweat alırdım ve tepkisini ölçerdim ama cebinede kulaklık koyardım

• Beğen
ben olsam üzerine kendi troll yüzüm olan sweat alırdım ve tepkisini ölçerdim ama cebinede kulaklık koyardım
O biraz prodüksiyon gerektiriyor hocam ben uğraşamam o kadarıyla 😔

Şebnem Ferah seviyorsa 2007 konseri ile alakalı bir hediye alabilirsin. Koskoca konserin plağı yoktur tabi ama hediyelik süs amaçlı olabilir belki.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

DVD'si varmış

Şebnem Ferah seviyorsa 2007 konseri ile alakalı bir hediye alabilirsin. Koskoca konserin plağı yoktur tabi ama hediyelik süs amaçlı olabilir belki.
Temin edebileceğim yerler biliyor musunuz ? D&r dan CD olarak albümünü almıştım önceki sefer.

Telefom alaramını full bass yarim yarim yap :D

Son düzenleme:
  • İnanılmaz
Vakit varsa onun sevdiği türde ona şarkı yazabilirsinsin baya iyi olur

• Muhteşem
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,132
Üyeler