100 TL hediye önerisi

trenboloneren

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,131
Yakın bir kız arkadaşımın doğum gününe az kaldı ve ona bi hediye almak istiyorum 100 TL ile ne alabilirim

Moon Lamba düşünüyorum aslında ama yorumları kötü çoğunun o yüzden kararsız kaldım fikir verirseniz sevinirim

Yakın bir kız arkadaşımın doğum gününe az kaldı ve ona bi hediye almak istiyorum 100 TL ile ne alabilirim

Moon Lamba düşünüyorum aslında ama yorumları kötü çoğunun o yüzden kararsız kaldım fikir verirseniz sevinirim
Bizzat aldım çok güzel duruyor, sende arkadaşına alabilirsin.

Valla ne sevdiklerine bakman lazım. Harry potter mesela veya ne bileyim böyle aranızda güldüğünüz esprisi olan şeylerin yazdığı şeyler olabilir. Ona özel bir şeyler olsun diyorsan hediyesepeti var kişiye özel şeyler de var.

3D printerdan figür,büst vb basıp boyayip satan tanıdıkların varsa onlardan kız arkadaşının sevdiği bir ürünü satın alabilirsin hocam. Ben hobi olarak üretiyorum ve boyuyorum, tanıdıklarımdan da sipariş geliyor. Klişe olmadığı için seviliyor sanırım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,132
Üyeler
183,786
Son üye
maksut
Geri