Düzgün bir tane cevap yok konuda. Kimisi eve at demiş kimisi başka bir şey. Eleştiri de kaldıramıyorsunuz değil mi? Birkaç kızın karşısına çıkınca eliniz ağzınız yer değiştiriyor sonra.
@F4IRFL4Y, bahsetmiş olduğun arkadaşının sıradan birisi olduğunu belirtmişsin. Ortak ve basit bir yerde buluştuktan sonra yalnızca yavaş yavaş yürüyün. Yürüyüş esnasında gerçekten çok güzel sohbetler dönüyor. Yorulduğunuzda manzarası güzel olan bir bankta oturun. Popüler kültür kölesi olmaya, kafelere gitmeye, gerçekten hiç gerek yok.
Nacizane bir tavsiyem, sigara içmeyin. Yaşınız henüz küçük ve bunun ciddiyetini idrak edemiyorsunuz muhtemelen.
Bir bahar günü rüzgarın ferahlatıcı etkisiyle sevgilimle ilk defa buluşmuştum. Bir anda tüm doğa renkleri monokromluktan çıkıp renk bulmuştu. Onunla geçirdiğim her dakika benim için huzur vericiydi. Sesi, sohbeti, zihniyeti rahatlatıcı bir senfoniydi sanki.
Dizime yatırırdım ve saçlarıyla oynardım. Kimi zaman saatlerce.. Bazen hiç konuşmadan zihinlerimiz arasında bir bağ var gibi anlaşabilirdik. Gerçekten çok uyumluyduk. Ona karşı hiçbir zaman art niyetim olmadı. Kendimden, her şeyden çok önemserdim onu. Ona sarıldığımda ağırlığımın azaldığını hissederdim. Ben onun direkt düşünce yapısına ve zihnine bağlanmıştım. Kendisi de hem tatlı hem de güzel sayılırdı.
Şimdi umarım benim yerime tercih ettiği kişiyle mutludur. Her daim mutlu olsun.