Neler Yeni

Kız Arkadaş Nereye Götürülür ?

The Semih

80+ Gold
Kan

kanka zaten kız arkadaşım benim sevgilim dil amacımda o değil yani bana aktivite önerin diyom sahil avm starbucks harici kızla ne yapabilirim
Kızın oyun zevki varsa birlikte oyun oynayın film izleyin vs aklıma bişi gelmiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Vallahi hocam Orman Parkları varsa o taraflarda onlara gidin
Oyun parkı diye okudum ilk baş :ROFLMAO:

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,562
İsim
Cengiz
Vallahi hocam Orman Parkları varsa o taraflarda onlara gidin veya lokantalara. Genelde uygun oluyor oralar.
Yaşadığınız yeri hiç bilmediğimden kesin konuşamıyorum, böyle Kurşunlu Parkı gibi yerler varsa oralara gidebilirsiniz.
Hocam parklar çok şey değil mi ya birazdaha yapılabilecek sinema gibi aktiviteler Olabilir Gibi Etkileşimli Çünkü Zaten Kızla Fulö Sohbet Edecem Başka Birşeyde Aklıma Gelmiyor Yemek Yemek Bile Olabilir

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,028
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Düzgün bir tane cevap yok konuda. Kimisi eve at demiş kimisi başka bir şey. Eleştiri de kaldıramıyorsunuz değil mi? Birkaç kızın karşısına çıkınca eliniz ağzınız yer değiştiriyor sonra.

@F4IRFL4Y, bahsetmiş olduğun arkadaşının sıradan birisi olduğunu belirtmişsin. Ortak ve basit bir yerde buluştuktan sonra yalnızca yavaş yavaş yürüyün. Yürüyüş esnasında gerçekten çok güzel sohbetler dönüyor. Yorulduğunuzda manzarası güzel olan bir bankta oturun. Popüler kültür kölesi olmaya, kafelere gitmeye, gerçekten hiç gerek yok.
Nacizane bir tavsiyem, sigara içmeyin. Yaşınız henüz küçük ve bunun ciddiyetini idrak edemiyorsunuz muhtemelen.

Bir bahar günü rüzgarın ferahlatıcı etkisiyle sevgilimle ilk defa buluşmuştum. Bir anda tüm doğa renkleri monokromluktan çıkıp renk bulmuştu. Onunla geçirdiğim her dakika benim için huzur vericiydi. Sesi, sohbeti, zihniyeti rahatlatıcı bir senfoniydi sanki.
Dizime yatırırdım ve saçlarıyla oynardım. Kimi zaman saatlerce.. Bazen hiç konuşmadan zihinlerimiz arasında bir bağ var gibi anlaşabilirdik. Gerçekten çok uyumluyduk. Ona karşı hiçbir zaman art niyetim olmadı. Kendimden, her şeyden çok önemserdim onu. Ona sarıldığımda ağırlığımın azaldığını hissederdim. Ben onun direkt düşünce yapısına ve zihnine bağlanmıştım. Kendisi de hem tatlı hem de güzel sayılırdı.
Şimdi umarım benim yerime tercih ettiği kişiyle mutludur. Her daim mutlu olsun.

-nisay

80+ Bronze
Bir bahar günü rüzgarın ferahlatıcı etkisiyle sevgilimle ilk defa buluşmuştum. Bir anda tüm doğa renkleri monokromluktan çıkıp renk bulmuştu. Onunla geçirdiğim her dakika benim için huzur vericiydi. Sesi, sohbeti, zihniyeti rahatlatıcı bir senfoniydi sanki.
Dizime yatırırdım ve saçlarıyla oynardım. Kimi zaman saatlerce.. Bazen hiç konuşmadan zihinlerimiz arasında bir bağ var gibi anlaşabilirdik. Gerçekten çok uyumluyduk. Ona karşı hiçbir zaman art niyetim olmadı. Kendimden, her şeyden çok önemserdim onu. Ona sarıldığımda ağırlığımın azaldığını hissederdim. Ben onun direkt düşünce yapısına ve zihnine bağlanmıştım. Kendisi de hem tatlı hem de güzel sayılırdı.
Şimdi umarım benim yerime tercih ettiği kişiyle mutludur. Her daim mutlu olsun.
gece gece tribe soktun bizi be kral 🚬

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,028
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
pavyona götür (opsiyonel)

bwNN

80+ Silver
Şimdi mekan isimleriyle beraber söyleyeyim sana. Şimdi açsanız marinanın karşısın da bulunan ottodan güzel bir hamburger yiyorsunuz steakhouse muydu neydi ismi o favorim tavsiye ederim. Ondan sonra sahilde yürümeler oturmalar akşam gitmenizi tavsiye ederim kafeye oturma ihtiyacı hissederseniz marina da ozsut ya da loba olabilir manzarası iyi. Ufak hediyeler de alabilirsin bu arada.

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
İsmi ismi.
Selam Arkadaşlar Yakın Bir Kız Arkadaşım Var Samsunda Yaşıyor Eylülde Okullar Açılmadan 1 Hafta Önce Mersine Gelmişti Ailesi İle 1 Kez Buluşma Şanşımız Olmuştu Birlikte Avm'de Kıyafet Baktık Kendisine Sonra Starbucks'a Gittik (2.Gidişim Hayatım Boyunca Gereksiz Bir Yer) Kendisi Kahveyi Ismarladı (Parayı Falan Dert Etmiyor :D Bende Sigara Falan Ismarladım Normalde İçmiyorum Dışarıda Çevre Olursa İçiyom Kendi Paramla Alıyom Kız Onunda Parasını Verecekti :D ) Falan Oturduk İçtik Sigara İle Filan Sonra Geçtik Sahile Vb Oturduk Biraz Deniz Kıyısında Sohbet Muhabbet Sonra Akşam Üstü Avm'ye Geri Yemeğe Felan Geçtik 1 Tane Daha Ortak Ark Alıp Yemek Falan Yiyip Tekrar Sahile Geçtik Ailesi Vb Geldi Sonra Zaten Şimdi 15 Tatilde Tekrar Gelecem Dedi Buluşak Dedi Tamam Dedim Bu Sefer Ne Yapam Sizce Çok Gezen Biri Değilim Herkes İle Dışarı İle Çıkmıyorum Seçici Biriyim Biraz Sizce Bu Sefer Nereye Götürebilirim Kızı Ne Önerirsiniz Bide Kız Önceden Tarsus'a Gelmişti Yani Mersinden Baya Uzak Mersin Kadar Bir Yer Yani Şehir İçine Gelmesi 1 Saat Sürdü Bu Sefer Mersine Geliyor Her Gün Buluşuruz Dedi Rahat Rahat Sizce Ne Yapayim Nerelere Götürülebilir ? Sadece Arkadaşım Tavlama Gibi Niyetim Yok O Gözlede Bakmıyorum Zaten Önerilere Açığım Teşekkürker
O değilde sigarayı içki gibi keyfi bağımlı olmadan istediğinde içip istediğine içmeyebiliyor musun?

bwNN

80+ Silver
2. buluşma tavsiyesi sinemayı herkes sever bence güzel bir film aquaman var forumun sinema salonu daha iyi oraya gidin güzel bir film zevkinize bağlı izleyin. Sonra bowling oynayabilirsiniz karşıda ki yerden. Yemek önerisi pomidori pizza var beğenmiştim pizzalarını forumun hemen arka sokağı gibi bir yerde navigasyondan bakabilirsin oradan güzel bir pizza üstüne cafeden bir tatlı olabilir.

burak9956

80+ Bronze
Yerinde cevap. 2 gencin karşı karşıya tavla atmasından ne varki yani? Veya birbirleriyle çiğdem çitlemeleri.
Şahsen yukarıdaki arkadaşı doğuran kişiyle karşılıklı ay çekirdeği çitlemem sorun olmaz, nasıl olsa medeni kişileriz. Değil mi @Realhas the Great?

Yaşlar kaçtı? Ona göre öneri yapayım.
Hocam İzmirli misin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Film, gezilecek yerler, yemek yemek, ders çalışıyorsanız güzel bir kütüphane de olabilir

Top Bottom