Selam Arkadaşlar Yakın Bir Kız Arkadaşım Var Samsunda Yaşıyor Eylülde Okullar Açılmadan 1 Hafta Önce Mersine Gelmişti Ailesi İle 1 Kez Buluşma Şanşımız Olmuştu Birlikte Avm'de Kıyafet Baktık Kendisine Sonra Starbucks'a Gittik (2.Gidişim Hayatım Boyunca Gereksiz Bir Yer) Kendisi Kahveyi Ismarladı (Parayı Falan Dert Etmiyor
Bende Sigara Falan Ismarladım Normalde İçmiyorum Dışarıda Çevre Olursa İçiyom Kendi Paramla Alıyom Kız Onunda Parasını Verecekti
) Falan Oturduk İçtik Sigara İle Filan Sonra Geçtik Sahile Vb Oturduk Biraz Deniz Kıyısında Sohbet Muhabbet Sonra Akşam Üstü Avm'ye Geri Yemeğe Felan Geçtik 1 Tane Daha Ortak Ark Alıp Yemek Falan Yiyip Tekrar Sahile Geçtik Ailesi Vb Geldi Sonra Zaten Şimdi 15 Tatilde Tekrar Gelecem Dedi Buluşak Dedi Tamam Dedim Bu Sefer Ne Yapam Sizce Çok Gezen Biri Değilim Herkes İle Dışarı İle Çıkmıyorum Seçici Biriyim Biraz Sizce Bu Sefer Nereye Götürebilirim Kızı Ne Önerirsiniz Bide Kız Önceden Tarsus'a Gelmişti Yani Mersinden Baya Uzak Mersin Kadar Bir Yer Yani Şehir İçine Gelmesi 1 Saat Sürdü Bu Sefer Mersine Geliyor Her Gün Buluşuruz Dedi Rahat Rahat Sizce Ne Yapayim Nerelere Götürülebilir ? Sadece Arkadaşım Tavlama Gibi Niyetim Yok O Gözlede Bakmıyorum Zaten Önerilere Açığım Teşekkürker