Arkadaşın mı Sevgilin mi?beyler bayanlar yardm edin aklıma çok geliyorda klişe geldi hep var mı böyle damardan giricek kısa ve öz bir şey aklınızda
Hocam içinden geleni söyle. Bizim dediğimiz doğru olacağını sanmıyorum.sevgilim
Babacım sen buradan örnek alırsan kız kendince düşünmesin çok güzel söyledi ama bunu daha başka kime söyledi diye, içinden geçirir bence. Buradan alacağın sözleri kendi laflarına göre mixle daha yararlı olur.sevgilim
Bana sevmeyi tekrardan öğreten, hayatıma anlam katan, yaşama hevesimi canlandıran canım sevgilim, ilkim değilsin ama son aşkım olucaksın seni seviyorum nice mutlu yaşlara.Babacım sen buradan örnek alırsan kız kendince düşünmesin çok güzel söyledi ama bunu daha başka kime söyledi diye, içinden geçirir bence. Buradan alacağın sözleri kendi laflarına göre mixle daha yararlı olur.
"Hayatımın anlamı aşk dolu bahçem küçük lavantam, iyiki doğdun seninle nice mutlu yaşlara sevdiceğim, seni seviyorum sonsuzluğum" Nasıl olur? kızla aranız çok ciddi mi bilmiyorum, ama eskileri karıştırmak pek iyi değil. Sevmez kız öyle ilkim değilsin tarzından şeyleri ister istemez kırılabilir, uygun olarak ben böyle sade demeyi tercih ederim. Tabii ki biraz şımarıklık var, ama kendini acındıracak tarzdan ve kızı deliler gibi ilgiye boğacak kadar yazmak zararlı. Kendi laflarını eklersin zaten beğenmediğin yere.Bana sevmeyi tekrardan öğreten, hayatıma anlam katan, yaşama hevesimi canlandıran canım sevgilim, ilkim değilsin ama son aşkım olucaksın seni seviyorum nice mutlu yaşlara.
Bu nasıl icimden geldi