Neler Yeni

kız arkadaşa kısa ve öz dogum günü mesajı

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
beyler bayanlar yardm edin aklıma çok geliyorda klişe geldi hep var mı böyle damardan giricek kısa ve öz bir şey aklınızda

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
Babacım sen buradan örnek alırsan kız kendince düşünmesin çok güzel söyledi ama bunu daha başka kime söyledi diye, içinden geçirir bence. Buradan alacağın sözleri kendi laflarına göre mixle daha yararlı olur.
Bana sevmeyi tekrardan öğreten, hayatıma anlam katan, yaşama hevesimi canlandıran canım sevgilim, ilkim değilsin ama son aşkım olucaksın seni seviyorum nice mutlu yaşlara.🖤

Bu nasıl icimden geldi

Kara*

80+ Silver
Bana sevmeyi tekrardan öğreten, hayatıma anlam katan, yaşama hevesimi canlandıran canım sevgilim, ilkim değilsin ama son aşkım olucaksın seni seviyorum nice mutlu yaşlara.🖤

Bu nasıl icimden geldi
"Hayatımın anlamı aşk dolu bahçem küçük lavantam, iyiki doğdun seninle nice mutlu yaşlara sevdiceğim, seni seviyorum sonsuzluğum" Nasıl olur? kızla aranız çok ciddi mi bilmiyorum, ama eskileri karıştırmak pek iyi değil. Sevmez kız öyle ilkim değilsin tarzından şeyleri ister istemez kırılabilir, uygun olarak ben böyle sade demeyi tercih ederim. Tabii ki biraz şımarıklık var, ama kendini acındıracak tarzdan ve kızı deliler gibi ilgiye boğacak kadar yazmak zararlı. Kendi laflarını eklersin zaten beğenmediğin yere.

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,958
İsim
tümen dağ
geçen benım vardıda küfürlü fotosunu çekip atacaktım son anda aklıma geldi ban yiyeceğim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,721
Üyeler
162,050
Son üye
kutysuwa
Top Bottom