Neler Yeni

kız arkadaşa kısa ve öz dogum günü mesajı

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
"Hayatımın anlamı aşk dolu bahçem küçük lavantam, iyiki doğdun seninle nice mutlu yaşlara sevdiceğim, seni seviyorum sonsuzluğum" Nasıl olur? kızla aranız çok ciddi mi bilmiyorum, ama eskileri karıştırmak pek iyi değil. Sevmez kız öyle ilkim değilsin tarzından şeyleri ister istemez kırılabilir, uygun olarak ben böyle sade demeyi tercih ederim. Tabii ki biraz şımarıklık var, ama kendini acındıracak tarzdan ve kızı deliler gibi ilgiye boğacak kadar yazmak zararlı. Kendi laflarını eklersin zaten beğenmediğin yere.
yıldızlara manzara olurdu güzelliğin, iyi ki doğdun sonsuzluğum.

kısa ve öz sizce nasıl

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,973
İsim
göksel yurtcan
Güllerin gülü, güllerin en güzeli, senden uzak kaldığım her gün yaşadığımız anılarla avunuyorum, iyi ki doğdun sonsuzluğum..🖤
Mesaj otomatik birleştirildi:

güllerin gülü deriz birbirimize onuda ekledim :D
kızıl çamım zeytin ağacım ömürlük yoldaşım doğum günün kutlu olsun

umuttt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
umt
Discord
umt#4257
Düz doğum günün kutlu olsun bebiş de geç la

Yakın mesafe ilişkisiyse bir papatya yollarsın, doğum gününde sana benziyen bir hediye almak istedim filan dersin işte

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
Düz doğum günün kutlu olsun bebiş de geç la

Yakın mesafe ilişkisiyse bir papatya yollarsın, doğum gününde sana benziyen bir hediye almak istedim filan dersin işte
sevince düz olmuyo işte bro

Kara*

80+ Silver
sevince düz olmuyo işte bro
Olur olur ama kız daha çok ilgili mesaj bekler ister istemez, olmadı netten sözlere bak ona göre kendi cümleni uyarla gül falan ne diyorsanız birbirinize çok takma kafaya.
Yanına gidebiliyorsan git falan sarıl sevgini göster yine aynı şeye gelir durum.
Ona bakılırsa sevdiğimiz halde ben kız arkadaşıma çok iyi sözler yazardım şimdi paslandık, o benim doğum günümde hep kuru kuru baya önemsiz biri gibi kutladı veya yazdı daha ne diyim. :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,874
Üyeler
162,076
Son üye
Alogend
Top Bottom