Öyle yapıcam zaten hocam.Annen olumlu karsilayacaktir buyuk ihtimalle ilk basta annene soyle bence
Hocam başta anneme anlatıcam. Babama söylemem herhalde.Ya ne yapacak kafanı mı kesecek? Evde şeriat yönetimi falan mı var?
Normal şekilde kız arkadaşım var diyeceksin işte. En fazla güleceklerini düşünüyorum.
Bence hiç kimseye söylemeyin. Saçma sapan esprilere maruz kalabilirsiniz.Öyle yapıcam zaten hocam.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam başta anneme anlatıcam. Babama söylemem herhalde.
Senin halinden ne kadar anlarım tartışılır, ama problemlerimi (kendi seçimim olarak) genelde kendim çözdüm ya da çözmedim.Hocam hani ne diyeceğini kestiremiyorum babamın.
Hocam özgüven ile ilgisi ne kız arkadaşına çıkma teklif etmiyorsun ki ailene sevgilim var diyorsun ne olacakİş uzaktan bakıldığı gibi değil işte hocam. Özgüven sorunum var.
Bu arada 17 yaşında ilişkini söylemene gerek var mı bence yok17 diyebilirim.
mom ı have a girlfriend deDostlar yaklaşık 4 aylık bir ilişkim var. Lakin hala aileme nasıl söyleyebilirim? İlk kez söylüyorum ama nasıl diyeceğim hakkında hiçbir fikrim yok. @Emydn10 hocam sen bilirsin. Nasıl söyleyebilirim? Gerçekten ben de söylemek istiyorum ama kendimi hazır hissetmiyorum, özgüven sorunum var. Nasıl diyebilirim?
Çok fazla dizi izleme benceulaa amerikacalı olsaydık eve davet edip odamızda kapı kapalıyken oturabilirdik anca amerika lise dizilerini izleyek bizde