Neler Yeni

Kız arkadaşım olduğunu aileme nasıl anlatabilirim?

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,929
İsim
Mert Can Ergün
bu zamana kadar sevgilim olmadı sevdiğim biri oldu

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Annen olumlu karsilayacaktir buyuk ihtimalle ilk basta annene soyle bence
Öyle yapıcam zaten hocam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ya ne yapacak kafanı mı kesecek? Evde şeriat yönetimi falan mı var? :D
Normal şekilde kız arkadaşım var diyeceksin işte. En fazla güleceklerini düşünüyorum.
Hocam başta anneme anlatıcam. Babama söylemem herhalde.

4101995

80+ Gold
En İyi Cevap
24
Hocam hani ne diyeceğini kestiremiyorum babamın.
Senin halinden ne kadar anlarım tartışılır, ama problemlerimi (kendi seçimim olarak) genelde kendim çözdüm ya da çözmedim.

Tabii neyin doğru olduğunu bilmiyorum, ailene açıklamanda problem yok bence; eğer kişi karakterliyse bu tarz ilişkiler insana çok şey katar sonuçta (bu yaşta bile).

Ailen de anlayışlıysa (ki niye kızsınlar la) bir şey demezler herhalde. Ancak bu konuyu:
”Anne sevgilim var” tarzında değil de (çünkü çok alakasız), daha günlük bir şekilde anlatabilirsin. Örnek ama tavsiye değil:
”Bir süredir hoşlandığım ve tanımak istediğim bir kız arkadaşım vardı o da benimle benzer şeyler düşünüyormuş“ gibi, sonra da asıl olaya girer çıkarsın.

PİŞMANIM

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dostlar yaklaşık 4 aylık bir ilişkim var. Lakin hala aileme nasıl söyleyebilirim? İlk kez söylüyorum ama nasıl diyeceğim hakkında hiçbir fikrim yok. @Emydn10 hocam sen bilirsin. Nasıl söyleyebilirim? Gerçekten ben de söylemek istiyorum ama kendimi hazır hissetmiyorum, özgüven sorunum var. Nasıl diyebilirim?
mom ı have a girlfriend de
ingilizce bilmiyorlar ise hem söylemiş olursun hem anlamazlar
:)
özgüven sorununu yen en yakın zamanda çok dert açar başına

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Annene git de ki, anne nasılsın falan otur biraz. Direkt aç göster bu kız benim kız arkadaşım diye, eğer tersleyecek biriyse anlat biraz bir kız var falan diye, sen kendin söylediğin için güvenirler ve bir şry demezler. Kendileri öğrenirse daha çok terslerler. O yüzden çekinme bu tarz şeylerde. Rahat ol, kızın fotoğrafını falan göster. Anneler böyle konularda anlayışlı oluyor :)

-RutHleSs-

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Tak diye anne sevgilim var demek yerine bence önce yenge hanımı tanıt biraz sonra işte biz birbirimizi seviyoruz ve çıkıyoruz de. Sevgilim olsa öyle yapardım heralde :(

Vartex

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,766
İsim
Mehmet
Annen/Babanda zamanında böyle şeyler yaşamıştır utanmana gerek yok bence.
BİRDE BÖYLE KONULARDA NEDEN BENİ ETİKETLEMİYORSUNUZ?

Yusuf Yıldırım

80+ Silver
kanka bir şey sorcam yaşım 16 karşıma hiç kız çıkmıyor sizin nasıl çıkıyor yolda gördügüm kızı çok sevmiştim hatta otobüsten inip ona bakmıştım ama tanımıyorum bile adam akıllı hayatımda kızla konuşmadım bile zaten erkeklerle ne kadar konuştum oda ayrı konu ,velhasıl işte nasıl sevgili buluyorsunuz tramwayda gördügünüz kızın yanına felan mı gidiyorsunuz ,omegleden felan mı buluyorsunuz ben bulamıyorum yardım edermisiniz hayatım kimseye aşık olmadım hep cinsel obje olarak baktım herkese ama artık aşık olmam istiyorum onunla birlikte sevişmek istiyorum öpüşmek istiyorum ama burası türkiye malesef nasıl bulacagım anlatırmısınız ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,036
Üyeler
164,603
Son üye
salih0715
Top Bottom