Neler Yeni

Kız arkadaşım olduğunu aileme nasıl anlatabilirim?

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
kanka bir şey sorcam yaşım 16 karşıma hiç kız çıkmıyor sizin nasıl çıkıyor yolda gördügüm kızı çok sevmiştim hatta otobüsten inip ona bakmıştım ama tanımıyorum bile adam akıllı hayatımda kızla konuşmadım bile zaten erkeklerle ne kadar konuştum oda ayrı konu ,velhasıl işte nasıl sevgili buluyorsunuz tramwayda gördügünüz kızın yanına felan mı gidiyorsunuz ,omegleden felan mı buluyorsunuz ben bulamıyorum yardım edermisiniz hayatım kimseye aşık olmadım hep cinsel obje olarak baktım herkese ama artık aşık olmam istiyorum onunla birlikte sevişmek istiyorum öpüşmek istiyorum ama burası türkiye malesef nasıl bulacagım anlatırmısınız ?
Kanka benim ilişkim uzak mesafeli. Biz arkadaş grubumuzdan tanıştık. Benim ve onun yakın arkadaşı sayesinde.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Annen/Babanda zamanında böyle şeyler yaşamıştır utanmana gerek yok bence.
BİRDE BÖYLE KONULARDA NEDEN BENİ ETİKETLEMİYORSUNUZ?
Aklımdasın reis. Etiketlerim artık.

Vartex

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,766
İsim
Mehmet
Kanka benim ilişkim uzak mesafeli. Biz arkadaş grubumuzdan tanıştık. Benim ve onun yakın arkadaşı sayesinde.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aklımdasın reis. Etiketlerim artık.
Söyle gitsin utanma.

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Söyle gitsin utanma.
Söyleyeceğim hocam. Ben de annemin tersleyeceğini düşünmüyorum. Sadece uzak mesafe diye biraz sorgular, nasıl güvendin gibisinden onu da hallederim.

Vartex

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,766
İsim
Mehmet
Söyleyeceğim hocam. Ben de annemin tersleyeceğini düşünmüyorum. Sadece uzak mesafe diye biraz sorgular, nasıl güvendin gibisinden onu da hallederim.
Kaç km var aranızda?

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dostlar yaklaşık 4 aylık bir ilişkim var. Lakin hala aileme nasıl söyleyebilirim? İlk kez söylüyorum ama nasıl diyeceğim hakkında hiçbir fikrim yok. @Emydn10 hocam sen bilirsin. Nasıl söyleyebilirim? Gerçekten ben de söylemek istiyorum ama kendimi hazır hissetmiyorum, özgüven sorunum var. Nasıl diyebilirim?
Benim sevgilim seninde gelinin var anne de :D

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
İlk önce anneye söylemek lazım böyle durumlarda ne yapılması gerektiğini daha iyi bildiğini düşünüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,036
Üyeler
164,603
Son üye
salih0715
Top Bottom