Neler Yeni

Kız arkadaşıma evlenme teklifi için yüzük tavsiye önerisi?

Bergee

80+ Silver
Yaklaşık 8 senedir birlikte olduğum ve hayatımda her sabah uyandığım da ya da gece yatarken yüzünü görmek istediğim kişiye artık evlenme teklifi etmenin vakti geldiğini düşünerekten yüzük arayışlarına girmiş bulunmaktayım.

Bir model var aklımda ve harika çok hoşuma gitti yüksek ihtimalle kız arkadaşımda beğenecektir bu konular hakkında bilgisi olan arkadaşlardan sadece fiyat konusunda bilgi almak istiyorum göstereceğim model yüzüğü en uyguna ne kadara alabilirim? Çünkü internet sitelerinde genellikle daha pahalı oluyor.

Ürün bu;

Bergee

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Bergee

80+ Silver

Pek anlamam yüzükten. Kuyumculara gidip sormak lazım hocam, internet fiyatlarına güvenmiyorum ben.
Linkini attığım ürünü bulabildim.
Pırlanta kesilmiş, işçilikli elmas olduğu için tabii ki elmastan daha pahalıdır. Deniliyor hocam :)

it's me

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Mert
Yaklaşık 8 senedir birlikte olduğum ve hayatımda her sabah uyandığım da ya da gece yatarken yüzünü görmek istediğim kişiye artık evlenme teklifi etmenin vakti geldiğini düşünerekten yüzük arayışlarına girmiş bulunmaktayım.

Bir model var aklımda ve harika çok hoşuma gitti yüksek ihtimalle kız arkadaşımda beğenecektir bu konular hakkında bilgisi olan arkadaşlardan sadece fiyat konusunda bilgi almak istiyorum göstereceğim model yüzüğü en uyguna ne kadara alabilirim? Çünkü internet sitelerinde genellikle daha pahalı oluyor.

Ürün bu;
hocam internetten olmaz bu iş gidip bakıp gör bence

Bergee

80+ Silver
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,483
Üyeler
163,666