Neler Yeni

KIZ ARKADAŞIMA HEDİYE ÖNERİSİ(KLAVYE )

Alican.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
567
İsim
Alican ekinci
herkese teşekkür ederim bu saatte vaktinizi ayırdınız.yarın sakin kafayla biraz araştırıcam siniz önerdiklerinizi. benim için iki ihtimal var şuan ya benim attığım yada güzel bir beyaz klavye.

Alican.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
567
İsim
Alican ekinci

Meto155

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Meto155
evet hocam. 2 hafta var zaten doğum gününe.biraz nabız yoklayayım.baktım olmuyor https://www.gaming.gen.tr/urun/5847...r-rgb-kablosuz-hotswap-mekanik-gaming-klavye/ şöyle beyaz bi model alırım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam bilmediğmiden soruyorum. herhangi bir keycaps bu klavyelere oluyormu yoksa uyumlu keycaps bulmammı lazım.
Bence bu attığınız en iyi seçenek hocam rengi ve modeli de sade olduğu için beğenmeme gibi bir problem de olmaz.Gayet kaliteli ve %75 de ideal bence.

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
882
İsim
Mehmetcan İvrendi
Arkadaşlar hayırlı akşamlar. kız arkadaşıma doğum günü hediyesi almak istiyorum.
https://www.gaming.gen.tr/urun/5850...d-rgb-kablosuz-hotswap-mekanik-gaming-klavye/ bu dikkatimi çekti cicili bicili diye :D klavyelerden de çok anlamam genellikle valo ve gta 5 oynuyor. sizce hediye olarak nasıl olur?
Yani muhtemelen kız olsam kb ama onu çöpe atardım ne kadar sevimsiz bir şey knk Cidden Renk ve Zevkler senin için tartışılmaya açılmalı

-Alttaki arkadaşın attığı iyi duruyor ama bana kalırsa daha ucuza Daha iyisi bulunabilir veya 2.Elden Aula F75 Alınıp Bide Temu'dan Kızlar'a uygun Keycaps (Tuş takımı) Alınıp sonra Aula F75'e entegre edilip hediye edilebilir ama oda kargo süresiyle beraber 7-13 güne anca yetişir

-GTA mı Oynuyor ??? Hocam Eğer Evli Değilseniz Şahsen Beraber oynamınız Tavsiye ederim kb ama GTA RP servelarında vs. Kız Tek bırakmak Olmaz Yam Yam Çok ve Yam yamlara yem Olmayı kabul eden kızda özellikle türkiyede çok😁

Son düzenleme:

Alican.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
567
İsim
Alican ekinci
Yani muhtemelen kız olsam kb ama onu çöpe atardım ne kadar sevimsiz bir şey knk Cidden Renk ve Zevkler senin için tartışılmaya açılmalı

-Alttaki arkadaşın attığı iyi duruyor ama bana kalırsa daha ucuza Daha iyisi bulunabilir veya 2.Elden Aula F75 Alınıp Bide Temu'dan Kızlar'a uygun Keycaps (Tuş takımı) Alınıp sonra Aula F75'e entegre edilip hediye edilebilir ama oda kargo süresiyle beraber 15 güne anca yetişir

-GTA mı Oynuyor ??? Hocam Eğer Evli Değilseniz Şahsen Beraber oynamınız Tavsiye ederim kb ama GTA RP servelarında vs. Kız Tek bırakmak Olmaz Yam Yam Çok ve Yam yamlara yem Olmayı kabul eden kızda özellikle türkiyede çok😁
sağolun hocam.şu an %60 klavye aramıyorum %75 falan olsa iyi olur.rp yi de ikimiz + kuzenler oynuyoruz zaten tek bırakırmıyım orada :D

-Alttaki arkadaşın attığı iyi duruyor ama bana kalırsa daha ucuza Daha iyisi bulunabilir veya 2.Elden Aula F75 Alınıp Bide Temu'dan Kızlar'a uygun Keycaps (Tuş takımı) Alınıp sonra Aula F75'e entegre edilip hediye edilebilir ama oda kargo süresiyle beraber 15 güne anca yetişir

sen zaten kız değilmisin 165

Meto155

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Meto155
sağolun hocam.şu an %60 klavye aramıyorum %75 falan olsa iyi olur.rp yi de ikimiz + kuzenler oynuyoruz zaten tek bırakırmıyım orada :D
Kurtlar sofrasında tek bırakılır mı hiç hocam kızları ilah yerien koyuyorlar tüm serverlarda.Oyunun a*ina koyuyorlar adminler bir şey yapmıyor

Akadir41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Abdülkadir İvenç
Instagram
akadirr1
Steam
Rinnflow
Twitter
aakadir_
Discord
Kadirr#4145
Reddit
Rinnflow
Bi aulacılar bi redragoncular bi bitmedi
Hocam valla temu satışında aula gayet okeydi aksini iddia eden varsa büyük ihtimal dadına bakmamıştır. Redragon düşük ortalama bütçe için uygun kullandığım zaman zevk alarak kullanıyordum . Ama adam yazmış 3500 bütçe 1klık redragon atıyor adam ki red switchi bile yaylı ses yapıyor o modelin ezbere konuşuyorlar .

Alican.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
567
İsim
Alican ekinci
Hocam valla temu satışında aula gayet okeydi aksini iddia eden varsa büyük ihtimal dadına bakmamıştır. Redragon düşük ortalama bütçe için uygun kullandığım zaman zevk alarak kullanıyordum . Ama adam yazmış 3500 bütçe 1klık redragon atıyor adam ki red switchi bile yaylı ses yapıyor o modelin ezbere konuşuyorlar
sağolun hocam.ben aslında sağda number tuşları olan bi klavye arıyorum çok küçük kullanamaz. yıllardır msi ın beyaz klavye sini kullanıyor alışamayabilir aula gibi klavyelere.

seyfx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
Seyfullah
Hocam valla temu satışında aula gayet okeydi aksini iddia eden varsa büyük ihtimal dadına bakmamıştır. Redragon düşük ortalama bütçe için uygun kullandığım zaman zevk alarak kullanıyordum . Ama adam yazmış 3500 bütçe 1klık redragon atıyor adam ki red switchi bile yaylı ses yapıyor o modelin ezbere konuşuyorlar .
Aula kötü demedim zaten ama her yerdeler, ben de kullanıyorum 1000 lira altına böyle bi klavye alabilmek iyi bir fırsattı zaten. Alan aldı alamayan kaldı ama muhabbeti hic bitmiyor aylardır

Alican.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
567
İsim
Alican ekinci
Aula kötü demedim zaten ama her yerdeler, ben de kullanıyorum 1000 lira altına böyle bi klavye alabilmek iyi bir fırsattı zaten. Alan aldı alamayan kaldı ama muhabbeti hic bitmiyor aylardır
doğru diyorsun hocam.aulayı zaten bedava verseler almam o kadar soğudum.soğumamın sebebide trol bir konuda aula önerdiğim için uyarı yedim :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,012
Üyeler
164,597
Son üye
misilti
Top Bottom