Neler Yeni

Kız Arkadaşıma Pc Topluyorum

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,401
İsim
Kaan
Hesabında bin lira var taksitle ve birikimin ile 80klik pc hediye alacaksın sonra millete ilişkin yok diyeceksin şöyle kafa lazım ya banada 😃
Ya bir bitmediniz sistem önerecekseniz önerin önermeyecekseniz konuya boş yorum atmayın artık.
Ha troll ha değil bilip bilmeden yorum yapmamak lazım saygılı bir şekilde önereceğinizi önerin önermeyecekseniz boş yapmaya gerek yok.

zcosef

80+
Ya bir bitmediniz sistem önerecekseniz önerin önermeyecekseniz konuya boş yorum atmayın artık.
Ha troll ha değil bilip bilmeden yorum yapmamak lazım saygılı bir şekilde önereceğinizi önerin önermeyecekseniz boş yapmaya gerek yok.
Bunu yazmaya gelmiştim.

Atees

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Ateş A.
aynı fikirdeyim çoğu yorum Eleştiri. öneri istedim aslında tahtaları eksik muhtemelen :pikacu:

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Knka valla dün 4/5 mıydı neydi çıktım 8 ton mal geldi onları indir diz anam ağladı bizim deri etiket ve pantalon aksesuarları üzerine firmamız var imalat filan yoğun çalışmak zorundayiz müşteri beklemiyor sürekli imalat olması lazım ben cumartesi 1 e kadar çalışıyorum normalde vücut yetmiyor artık bende PC vs yok ne laptop tablet oyun konsolu vs de yok zaten vaktim de öyle yok uğraşmaya Pazar günüm var onu da dışarı çıkıyorum öyle geziyorum filan
Zor iş vallaha, kolay gelsin kral.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,719
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
cebimde bin lira var ayın sonundayız zamlar yatmadı bile egoistlik vesayre olmasın fakat araba alacak param var hesabımda o yüzden bilip bilmeden konuşmayın lütfen saygı çerçevesinde cevap ve yorum yapın fake olsa bile sizi ilgilendireceğini zannetmiyorum isterseniz seneye nişanımıza davet edebilirim sizi
Mesaj otomatik birleştirildi:

tekstil işi zor tonla yükleme oluyor çalışanlar vs bazen yetişmiyor en zoruda yükleme zaten yoruyor insanı gerçekten allah sabır versin bende çalıştım zordu
Kendi işim knka sıkıntı yok ev almak için uğraşıyoruz bakalım az kaldı Allah'ın izniyle alicaz

Ysuflix

80+ Gold
ayrılırsanız bilgisayarı geri iste bu arada :D

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1

XLostR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
292
İsim
Lost Cuk

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,719
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Allah yardımcın olsun, zam üstüne zam geliyor tam aldım diyorsun bir bakmışsın zam yemiş...
Ya 1 abime aldık 2 milyona işte çok şükür arazimiz vardı onu sattık üstüne koyduk aldık şimdi 1 abime daha lazım ona da alıcaz evlenmeden önce ev almaya bakıyoruz ki evlendikten sonra her şey çok daha Zor oluyor Allah hepimizin yardımcısı olsun

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,719
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Konu işten açılmışken şu kardeşinize de okuldan sonra yapacağı bir iş önerin be.
Yaşına uygun işler bakabilirsin Berber çırağı bile olabilirsin cafe de garsonluk sanayide çırak lokanta da garson a101/bim de kasiyerlik vs çok iş var üniversite mezunu değilsen 😄

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,914
Üyeler
167,741
Son üye
Tarih Sevdalısı
Top Bottom