Neler Yeni

Kız Arkadaşıma Pc Topluyorum

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
Pislenir diye siyah istiyor ekipmanları zaten beyaz
Mesaj otomatik birleştirildi:

dostum valla cüzdanımda son bin lira var ayı geçirmeye çalışıyorum bir kaç senelik birikimim var sadece bide taksitle ödeyeceğim zaten :peepo1:
Sence bu kadar masrafa değecek mi? Yani dost acı söyler. Bizden uyarması, ha evlenirsin o zaman beraber gamer room kurarsınız çok da güzel olur. Ne kadardır birliktesiniz vs bilmiyorum ama diğer arkadaşların da dediği gibi saçma. Yine de umarım mutlu olursun. Hayırlı günler.

Atees

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Ateş A.
Sence bu kadar masrafa değecek mi? Yani dost acı söyler. Bizden uyarması, ha evlenirsin o zaman beraber gamer room kurarsınız çok da güzel olur. Ne kadardır birliktesiniz vs bilmiyorum ama diğer arkadaşların da dediği gibi saçma. Yine de umarım mutlu olursun. Hayırlı günler.
eyvallah sende haklısın ama liseden beri sevgiliyiz ailem sayılır ayrılırsam bile pcyi geri verir karakteri çok saf ve temiz bi kız Seneye veya 2 seneye nişanlanmayı düşünüyoruz çok teşekkür ederim

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,719
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Şöyle bir sevdiceğimiz olmadı bize iPhone 14 pro Max alsın ne günah işledik acaba 😁 şaka bir yana kıymetinizi bilin birbirinizin 😉

Atees

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Ateş A.
Şöyle bir sevdiceğimiz olmadı bize iPhone 14 pro Max alsın ne günah işledik acaba 😁 şaka bir yana kıymetinizi bilin birbirinizin 😉
Sanada nasip olur niye olmasın seni çok görüyorum millete sistem atıyosun bana hiç tavsiye eleştiri yapmadın bak ona takıldım biladerim :monkahmm:

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,719
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Sanada nasip olur niye olmasın seni çok görüyorum millete sistem atıyosun bana hiç tavsiye eleştiri yapmadın bak ona takıldım biladerim :monkahmm:
Knka atarız o kolay iş ya dur hele önce kendime geleyim bi 😂

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1

r4NG3r

80+ Silver
sizin böyle ilişkiniz olmadığı için olmayacak diye düşünmeyin Nişanlım olacak ilerde Kız arkadaşım ağır oyunlardan hoşlanıyor ve Ben ona değer veriyorum yüksek bir sistem toplamak istiyorum
Hesabında bin lira var taksitle ve birikimin ile 80klik pc hediye alacaksın sonra millete ilişkin yok diyeceksin şöyle kafa lazım ya banada 😃

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,719
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Senin iş neydi ya kral, her gün eve bitik gidiyorsun anlaşılan.
Knka valla dün 4/5 mıydı neydi çıktım 8 ton mal geldi onları indir diz anam ağladı bizim deri etiket ve pantalon aksesuarları üzerine firmamız var imalat filan yoğun çalışmak zorundayiz müşteri beklemiyor sürekli imalat olması lazım ben cumartesi 1 e kadar çalışıyorum normalde vücut yetmiyor artık bende PC vs yok ne laptop tablet oyun konsolu vs de yok zaten vaktim de öyle yok uğraşmaya Pazar günüm var onu da dışarı çıkıyorum öyle geziyorum filan

Atees

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Ateş A.
Hesabında bin lira var taksitle ve birikimin ile 80klik pc hediye alacaksın sonra millete ilişkin yok diyeceksin şöyle kafa lazım ya banada 😃
cebimde bin lira var ayın sonundayız zamlar yatmadı bile egoistlik vesayre olmasın fakat araba alacak param var hesabımda o yüzden bilip bilmeden konuşmayın lütfen saygı çerçevesinde cevap ve yorum yapın fake olsa bile sizi ilgilendireceğini zannetmiyorum isterseniz seneye nişanımıza davet edebilirim sizi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Knka valla dün 4/5 mıydı neydi çıktım 8 ton mal geldi onları indir diz anam ağladı bizim deri etiket ve pantalon aksesuarları üzerine firmamız var imalat filan yoğun çalışmak zorundayiz müşteri beklemiyor sürekli imalat olması lazım ben cumartesi 1 e kadar çalışıyorum normalde vücut yetmiyor artık bende PC vs yok ne laptop tablet oyun konsolu vs de yok zaten vaktim de öyle yok uğraşmaya Pazar günüm var onu da dışarı çıkıyorum öyle geziyorum filan
tekstil işi zor tonla yükleme oluyor çalışanlar vs bazen yetişmiyor en zoruda yükleme zaten yoruyor insanı gerçekten allah sabır versin bende çalıştım zordu

Top Bottom