Kiz arkadasimin pcsi valorantta dusuk fps aliyor

Ben en iyisi ellemiyim sonra yanlis bisey yaparim kizin babasi kizabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Satip yenisini almaya calisicam 2.el guzel bi laptop
thunderbolts girişi varsa harici bir ekran kartı tak bence

güç seçeneklerinden yüksek performansa çeksin. oyun modunu falan açsın. en azından 1080p en düşük ayarlarda da olsa 100 fps e yakın alması lazım. 40 çok düşük
Cozunurluk dusurse fps degisimi olur mu?

Tek çözüm yeni bilgisayar o sistemden bir sey bekleme.
aynen oyle yapicaz

ne agladiniz ulan normieler 😅 kız zaten memnundur halinden 40 fpsle en fazla sage alip heal atar başka işi yok. sanki 500 fps alsa e sporcu gibi oynayacak
oğlum sen eliyle nikahlanmış 17-18 yaşında çocuksun di mi? kadın diye yüksek fps alıp oyun oynamasın mı kardeşim sorunlu musun sen? 500 fps alsa belki esporcu olacak onu da bilemezsin. şu an bir sürü kadın esporcu var ve senin 1 senede kazanabileceğin maaşı 1 ayda kazanıyorlar.

aynen 1 ayda kazaniyormus 🤣🤣 yok kanki her maç başına milyon dolar kazaniyolar az söyledin sen. bu konuyu açan elemanın kız arkadaşının muhtemelen umrumda bile değil kac fps oynadığı, fakat pcden çok anladığını sanan cahil cühela arkadasimiz kızı büyük ihtimal sürekli darliyor yok fpsin düşük yok mousen kötü diye, kendiside cozemeyince gelmiş forumda konu açıyor
ülkemizde asgari ücret güncel olarak 550 dolar falan. yıllık hesaplasan 6600 dolar yapar. g2 vs gibi büyük takımların oyuncuları 4-5k dolar alıyormuş aylık. bir çoğunun da yayıncılık, sponsorluk gibi yan gelirlerinin de olduğunu hesaba katarsak evet ülkemizdeki ortalama bir insanın 1 yıllık maaşını 1 ayda kazanıyorlar :D

ayrıca arkadaş oyunu kasıyor izlerken görüyoruz da demiş. yani oyunu kasan birinin rahatsız olmama şansı yok. arkadaşı da her türlü rahatsız oluyordur bu durumdan

oğlum sen eliyle nikahlanmış 17-18 yaşında çocuksun di mi? kadın diye yüksek fps alıp oyun oynamasın mı kardeşim sorunlu musun sen? 500 fps alsa belki esporcu olacak onu da bilemezsin. şu an bir sürü kadın esporcu var ve senin 1 senede kazanabileceğin maaşı 1 ayda kazanıyorlar.
Arkadaş muhtemelen Narsist ve Mizojini'den muzdarip. Aşağılama, tepeden bakmayla dolu mesajları da var. Umarım modlar görür de banlar. Toplum/topluluk sağlığı için böyleleri tedavi olmadan buralarda barındırılmamalı. Zira kafasında kurduklarıyla kendini hasta etmekle kalmıyor böyleleri.
@Perfectshot06

benim asgari ücret kazandigimi nerden çıkardın bu bir

xantares bile o bahsettigin paralari kazanmıyordur bu iki

son olarak daha 40 fps ile 100 fpsin farkini anlayamiycak laptopundan barbie bebek giydirme oyunu oynayan kiz sanki e sporcu olacakmis gibi ciddiye alıp tartışmanın lüzumu nedir arkadasim?
1. si ülkenin neredeyse yarısı asgari ücrete çalışıyor. o yüzden genelleme yaptım.
2. si xantares bile o paraları kazanmıyordur derken? espor takip ettiğine emin misin? 2024 yılında bile eternal fire ın cs takımının aylık maaş ödemesi 50k dolar civarındaydı. 5 oyuncu ve 1 koç dan sayarsan ortalama 8k dan fazla bir maaş demek oluyor. koçun da oyunculardan daha az maaş aldığını ve xantaresin bir yıldız oyuncu olduğunu düşünürsen o zamanlarda bile min 9k dolar maaş alıyordu. artık 2025 deyiz ve şu an yabancı bir organizasyondalar. mevcut maaşları 10k doları bile geçmiştir.
3. sü senin bu kadın düşmanlığın nedir hocam? yok 40 fps 100 fps farkını anlamayacakmış yok barbie bebek giydirme oynuyormuş bilmem ne. kadınlar da oyun oynayabilir sene 2025 @q biraz beyin ya. sen muhtemelen kadınlar çalışamaz evde çocuk bakar falan da diyorsundur. yazık çevrendekilere

ülkemizde asgari ücret güncel olarak 550 dolar falan. yıllık hesaplasan 6600 dolar yapar. g2 vs gibi büyük takımların oyuncuları 4-5k dolar alıyormuş aylık. bir çoğunun da yayıncılık, sponsorluk gibi yan gelirlerinin de olduğunu hesaba katarsak evet ülkemizdeki ortalama bir insanın 1 yıllık maaşını 1 ayda kazanıyorlar :D

ayrıca arkadaş oyunu kasıyor izlerken görüyoruz da demiş. yani oyunu kasan birinin rahatsız olmama şansı yok. arkadaşı da her türlü rahatsız oluyordur bu durumdan
Hocam kiz bana fpsim cok dusuk diye dile getirdi bende rahatsiz oluyodum kasmasindan cozum bulmaya calistim ama boyle insanlar nedense hep beni buluyor

Geri