thunderbolts girişi varsa harici bir ekran kartı tak benceBen en iyisi ellemiyim sonra yanlis bisey yaparim kizin babasi kizabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Satip yenisini almaya calisicam 2.el guzel bi laptop
thunderbolts girişi varsa harici bir ekran kartı tak benceBen en iyisi ellemiyim sonra yanlis bisey yaparim kizin babasi kizabilir
Satip yenisini almaya calisicam 2.el guzel bi laptop
Cozunurluk dusurse fps degisimi olur mu?güç seçeneklerinden yüksek performansa çeksin. oyun modunu falan açsın. en azından 1080p en düşük ayarlarda da olsa 100 fps e yakın alması lazım. 40 çok düşük
aynen oyle yapicazTek çözüm yeni bilgisayar o sistemden bir sey bekleme.
?kız arkadaşına yeter o fps
oğlum sen eliyle nikahlanmış 17-18 yaşında çocuksun di mi? kadın diye yüksek fps alıp oyun oynamasın mı kardeşim sorunlu musun sen? 500 fps alsa belki esporcu olacak onu da bilemezsin. şu an bir sürü kadın esporcu var ve senin 1 senede kazanabileceğin maaşı 1 ayda kazanıyorlar.ne agladiniz ulan normielerkız zaten memnundur halinden 40 fpsle en fazla sage alip heal atar başka işi yok. sanki 500 fps alsa e sporcu gibi oynayacak
ülkemizde asgari ücret güncel olarak 550 dolar falan. yıllık hesaplasan 6600 dolar yapar. g2 vs gibi büyük takımların oyuncuları 4-5k dolar alıyormuş aylık. bir çoğunun da yayıncılık, sponsorluk gibi yan gelirlerinin de olduğunu hesaba katarsak evet ülkemizdeki ortalama bir insanın 1 yıllık maaşını 1 ayda kazanıyorlaraynen 1 ayda kazaniyormusyok kanki her maç başına milyon dolar kazaniyolar az söyledin sen. bu konuyu açan elemanın kız arkadaşının muhtemelen umrumda bile değil kac fps oynadığı, fakat pcden çok anladığını sanan cahil cühela arkadasimiz kızı büyük ihtimal sürekli darliyor yok fpsin düşük yok mousen kötü diye, kendiside cozemeyince gelmiş forumda konu açıyor
Arkadaş muhtemelen Narsist ve Mizojini'den muzdarip. Aşağılama, tepeden bakmayla dolu mesajları da var. Umarım modlar görür de banlar. Toplum/topluluk sağlığı için böyleleri tedavi olmadan buralarda barındırılmamalı. Zira kafasında kurduklarıyla kendini hasta etmekle kalmıyor böyleleri.oğlum sen eliyle nikahlanmış 17-18 yaşında çocuksun di mi? kadın diye yüksek fps alıp oyun oynamasın mı kardeşim sorunlu musun sen? 500 fps alsa belki esporcu olacak onu da bilemezsin. şu an bir sürü kadın esporcu var ve senin 1 senede kazanabileceğin maaşı 1 ayda kazanıyorlar.
Sanırım bu mesaj yukarıda yazdıklarımı kanıtlıyor hocam. @Perfectshot06sen konuşma dolandırıcı herif, sıfırı 6000 tl olan 7500f islemciyi kutusuz 9 ay garantisi kalmış sekilde 5250 TL'ye satmaya calisiyorsun utanmaz arlanmaz insan.
1. si ülkenin neredeyse yarısı asgari ücrete çalışıyor. o yüzden genelleme yaptım.benim asgari ücret kazandigimi nerden çıkardın bu bir
xantares bile o bahsettigin paralari kazanmıyordur bu iki
son olarak daha 40 fps ile 100 fpsin farkini anlayamiycak laptopundan barbie bebek giydirme oyunu oynayan kiz sanki e sporcu olacakmis gibi ciddiye alıp tartışmanın lüzumu nedir arkadasim?
Ryzen tercih ederdim yinede performans olarak iyi Intel soket ölüNesili önemli
Hocam kiz bana fpsim cok dusuk diye dile getirdi bende rahatsiz oluyodum kasmasindan cozum bulmaya calistim ama boyle insanlar nedense hep beni buluyorülkemizde asgari ücret güncel olarak 550 dolar falan. yıllık hesaplasan 6600 dolar yapar. g2 vs gibi büyük takımların oyuncuları 4-5k dolar alıyormuş aylık. bir çoğunun da yayıncılık, sponsorluk gibi yan gelirlerinin de olduğunu hesaba katarsak evet ülkemizdeki ortalama bir insanın 1 yıllık maaşını 1 ayda kazanıyorlar
ayrıca arkadaş oyunu kasıyor izlerken görüyoruz da demiş. yani oyunu kasan birinin rahatsız olmama şansı yok. arkadaşı da her türlü rahatsız oluyordur bu durumdan
sizlik bir şey yok hocam arkadaş genel zekasal sorunlara sahip. zaten banlanmış galiba hesabı da gözükmüyorHocam kiz bana fpsim cok dusuk diye dile getirdi bende rahatsiz oluyodum kasmasindan cozum bulmaya calistim ama boyle insanlar nedense hep beni buluyor