Arkadaşlar ilk önce ben saçma sapan yürüyorum o kızda saçma sapan yürüyor ve kapşınla kafamı kapatıyorum oda kapşınla kapatıyor kafasını ben fark etmeyim diye kafasını sıraya dönüp gözlerini en sağa yani bana bakıyor bana aşık mı değil mi bana ilgisi var mı? söyleyin lütfen :/
Arkadaşlar ilk önce ben saçma sapan yürüyorum o kızda saçma sapan yürüyor ve kapşınla kafamı kapatıyorum oda kapşınla kapatıyor kafasını ben fark etmeyim diye kafasını sıraya dönüp gözlerini en sağa yani bana bakıyor bana aşık mı değil mi bana ilgisi var mı? söyleyin lütfen :/
Açıkçası, bunun hakkında kesin bir şey söylemek zor. Kızı biz daha önce tanımıyoruz ve onun nasıl bir kişilik olduğunu bilmiyoruz. Belki dalga geçiyordur, belki senden hoşlanıyordur ama bence ikinci ihtimal daha olası, sıra hareketinden ötürü... Nerden biliyorsun diye sorma.:/
Açıkçası, bunun hakkında kesin bir şey söylemek zor. Kızı biz daha önce tanımıyoruz ve onun nasıl bir kişilik olduğunu bilmiyoruz. Belki dalga geçiyordur, belki senden hoşlanıyordur ama bence ikinci ihtimal daha olası, sıra hareketinden ötürü... Nerden biliyorsun diye sorma.:/
En kralını yaşadım, ama benim hikayem biraz farklı. Lise 4'te Erasmus projesinde hayatımın en güzel anılarını yaşadım. Avusturya'ya birlikte gittik, aslında daha önce pek konuşmazdık; aynı okuldaydık ama yakın değildik. Zamanla kaynaşmaya başladık, birbirimize ısındık. Önceden, 'Bu kadar uyumlu olabileceğimizi hiç düşünmemiştim' diyordum kendi kendime. Onun bakışları, hareketleri, yürürken koluma girmesi, çantasını bana taşıtması, tramvayda kolumda uyuması, sürekli telefonumdan kendi resmini çekmesi… Her şey zaten her şeyi anlatıyordu. Beraber tüm Avusturya'yı dolaştık ve hayatımın en güzel günlerini geçirdim. Şu an bile o anları düşünüyorum. 8 ay önceydi, ben üniversite 1. sınıf öğrencisiyim, o ise 12. sınıfta... Birbirimizden uzak kaldık ama o günler, yaşadığım en güzel zamanlardı. Şu an tek dileğim, memlekete gidip yüzünü görmek.
(En trajikomik kısmıysa, ben hiç açılamadım.)
"Belki de hayat, bazen en güzel anları, en beklemediğimiz yerlerde sunar."
Burada sana verebileceğim en önemli tavsiye, anın tadını çıkarmandır. Gelecekte pişman olabileceğin hareketlerden kaçın. Lise aşkları gerçekten çok özel ve güzeldir. Eğer birinden hoşlandığını hissediyorsan, ona açılmaktan korkma, çünkü hiçbir şey kaybetmezsin. Aslında, sana tavsiye vermem biraz ilginç, çünkü ben kendi hislerimi dile getirememişken, ama senin benim yaptığım hatayı yapmanı istemem.
Tek söyleyeceğim kız milletine fazla bağlanma davranışlarının hiç birinden bir sonuç çıkarmaya çalışıp ümit bağlama sonra üzülen biz oluyoruz maalesef ki. Yaşandı onaylandı.
Tek söyleyeceğim kız milletine fazla bağlanma davranışlarının hiç birinden bir sonuç çıkarmaya çalışıp ümit bağlama sonra üzülen biz oluyoruz maalesef ki. Yaşandı onaylandı.
Hocam, her kız aynı değil ki. Evet, lise ilişkileri genellikle kalıcı olmuyor ama ileride pişman olmaktan iyidir. Yine de dediğin gibi, fazla bağlanmamakta fayda var...