Neler Yeni

Kız Bana Aşık Mı Değilmi?

Frkndmt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
817
İsim
Furkan Demirtaş
Hocam, her kız aynı değil ki. Evet, lise ilişkileri genellikle kalıcı olmuyor ama ileride pişman olmaktan iyidir. Yine de dediğin gibi, fazla bağlanmamakta fayda var...
Evet zaten aynı olamaz tabi öyle bir iddiam da olmadı ama bu şekilde tedbirli yaklaşmak her zaman en iyisi olacaktır sonradan üzülmemek için. Sadece ilişki aşamasından da bahsetmiyorum flört, platonik gibi durumlar için de.

yaşlar kaçtı kardeşim?

Evet zaten aynı olamaz tabi öyle bir iddiam da olmadı ama bu şekilde tedbirli yaklaşmak her zaman en iyisi olacaktır sonradan üzülmemek için. Sadece ilişki aşamasından da bahsetmiyorum flört, platonik gibi durumlar için de.
Bu durum gerçekten çok üzücü. İlişki dediğin, adeta bir kedi yavrusuna dönüşmek gibi bir şey olmalı; ancak böyle olunca tüm gardını düşürüyorsun... Umarım bir gün hepimiz için, bizi o kedi yavrusuna dönüştürebilecek kadar güvendiğimiz birisi çıkar. Bu tarz ilişkiler çok güzel oluyor, ama biraz düşündüm de, sanırım bu nesilde böyle birini bulmak oldukça zor. (Not: Her birimizin içinde, dışarıya göstermesek de, duygusal bir kedi yavrusu yatıyor.)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

Forum istatistikleri

Konular
1,076,611
Üyeler
171,062
Son üye
yusuf talha akbal
Top Bottom