Neler Yeni

kız ile sanalda çok samimiyiz ama okulda 0

Kara*

80+ Silver
Kıza normal şekilde duygularını aktar işte hacı sanalda kolay ama realde heycanlanıyorum bilmem ne oradan romantikliğe bağlarsın falan yerse tabi kız. Normal arkadaşınla aganla konuşur gibi biraz konuş alışırsın için ona karşı farklı biliyoruz ama başka türlü yenemezsin. Snap kızından olur mu hocam seni yakında joker listesinden çıkartırsa şaşma ahahah.

MematiBaş🚬

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,593
İsim
Memati Baş
neyden utanıyorsun ne demiş Polat Alemdar sonunu düşünen kahraman olamaz.

ÖrdekAbi

80+ Silver
beyler uzun zaman sonra geri dönüş yapayım kız ile okuldada baya açıldık artık çok yakınız sürekli beraberiz özgüvenim kendine geldi baya yakın el eleyiz artık sonuç şuanlık bu hayırlısı diyelim

Kara*

80+ Silver
beyler uzun zaman sonra geri dönüş yapayım kız ile okuldada baya açıldık artık çok yakınız sürekli beraberiz özgüvenim kendine geldi baya yakın el eleyiz artık sonuç şuanlık bu hayırlısı diyelim
Hayırlı olsun ama dikkatli ol fazla verdiğin ilgi yeri gelince karşı tarafı kaldırmasın sen kendini bu şekilde geliştirmeye devam et kaybeden o olur zaten sana uymuyorsa. :)

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,158
İsim
Lokman Doğan
yaşın kaç ?

arkadaşlar selam yaklaşık 2 haftadır beraber oldugum bir kız var onunla snapchatten sürekli olarak konuşuyoruz ama öyle böyle değil baya yakınız okuldan tanışmıştım kendisiyle sonra ise işte sanalda canım ggülüm fln diyoruz baya samimiyiz anlıyacagınız ama okula geldigimizde benle alakası olması lazım çok çekiniyorum kızdan nedense ve kızla çok az konuşuyorum okulda ve canım gülüm diyemiyorum bu çekingenliği nasıl yenecegim kız yanıma oturunca kalp atışım 150bpm oluyor telaşlanıyorum strest yapıyorum yardım edin nasıl daha fazla yakın olabilirim kız benle çok takılmak istiyor ama ben böyleyim
Genellikle öyle olur sonra alışıyorsun ilk adımı at

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,331
Üyeler
164,822
Son üye
vuralama
Top Bottom