magazin sayfalarına bakarsan 16-22 yaş arası bu insanlara tapan binlerce kişi var bence şimdiden katı önlem almalıO yaş aralığında normal şeyler. Ben olsam karışmazdım. Büyüdükçe bu işin çok saçma olduğunu anlayacaklarını sanıyorum.
hani dinlersin anlarım tamam ama bir gruba bu kadar bağlanılmaz.Az önce onlar yokken odalarına girdim ve birkaç şey gördüm...
Şarkılarını severler eyvallah ama fotoğraflarını kağıda bastırmak nedir ya.
Ne yapsam bilemedim daha yaşlarıda küçük, biri 11 biri 8 yaşında blackpink dinliyorlar bir şey demedim ama kızın birinin fotoğrafını telefonuna kap yapmış.
Çıkarılacak ders: Kardeşiniz çok istiyor diye telefon almayın aldırtmayın...
Şahsen ben abileri olarak daha bir şey yapmadım ama ne yapabilirimde bilemedim açıkçası.
Tavsiyeleriniz nelerdir ? (Bırak eğlensinler demek dışında tabi ki)
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
ahahahahha çok iyi ya adamlar işlerini çok iyi yapıyor BİR NESİLİN BEYNİNİ YIKIYORLAR haberiniz yok yapcak bir şey yok doktor falanda çözemez bu işiAz önce onlar yokken odalarına girdim ve birkaç şey gördüm...
Şarkılarını severler eyvallah ama fotoğraflarını kağıda bastırmak nedir ya.
Ne yapsam bilemedim daha yaşlarıda küçük, biri 11 biri 8 yaşında blackpink dinliyorlar bir şey demedim ama kızın birinin fotoğrafını telefonuna kap yapmış.
Çıkarılacak ders: Kardeşiniz çok istiyor diye telefon almayın aldırtmayın...
Şahsen ben abileri olarak daha bir şey yapmadım ama ne yapabilirimde bilemedim açıkçası.
Tavsiyeleriniz nelerdir ? (Bırak eğlensinler demek dışında tabi ki)
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle