Neler Yeni

Kız kardeşlerimi k pop tan nasıl kurtarabilirim acil (Fotoğraflı)

Dash Zeus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,235
İsim
Hezekiel
Az önce onlar yokken odalarına girdim ve birkaç şey gördüm...
Şarkılarını severler eyvallah ama fotoğraflarını kağıda bastırmak nedir ya.
Ne yapsam bilemedim daha yaşlarıda küçük, biri 11 biri 8 yaşında blackpink dinliyorlar bir şey demedim ama kızın birinin fotoğrafını telefonuna kap yapmış.

Çıkarılacak ders: Kardeşiniz çok istiyor diye telefon almayın aldırtmayın...

Şahsen ben abileri olarak daha bir şey yapmadım ama ne yapabilirimde bilemedim açıkçası.

Tavsiyeleriniz nelerdir ? (Bırak eğlensinler demek dışında tabi ki)

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Hocam beni yanlış anlamayın fakat 8 veya 11 yaşında ki çocuğa telefon verilmez,istersen sosyal medyada ki takip ettiği hesaplara bak, Chrome geçmişini bak eğer bu şikayet ettiğiniz konu hakkında hesap veya Chrome da bir araştırma varsa sosyal medya hesaplarını engelleyebilirsin bazı arkadaşlar bırak sonunda sıkılacaklar diyebilir bence böyle bir şey olmaz tabi İstisnalar olabilir ama kaideyi bozmaz. Kardeşlerin küçük olmalarına rağmen eğer belli bir olgunluk düzeyindelerse onları karşına alıp konuşman daha iyi olur aynı şarkıları 300-400 kere dinledikten sonra sıkılabilirler, belki kardeşlerinin sevdiği arkadaşlar(okul ortamından veya mahalleden) arasında bu grubu sevenler de olabilir yani Kardeşlerin arkadaşlarından özenmiş te olabilir

DefKot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,805
İsim
DefKot
Az önce onlar yokken odalarına girdim ve birkaç şey gördüm...
Şarkılarını severler eyvallah ama fotoğraflarını kağıda bastırmak nedir ya.
Ne yapsam bilemedim daha yaşlarıda küçük, biri 11 biri 8 yaşında blackpink dinliyorlar bir şey demedim ama kızın birinin fotoğrafını telefonuna kap yapmış.

Çıkarılacak ders: Kardeşiniz çok istiyor diye telefon almayın aldırtmayın...

Şahsen ben abileri olarak daha bir şey yapmadım ama ne yapabilirimde bilemedim açıkçası.

Tavsiyeleriniz nelerdir ? (Bırak eğlensinler demek dışında tabi ki)

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Bu yaşta normal bir şey, daha sonra zaten saçmalık olduğunu anlar. 4-5 yıl sonra

Top Bottom