O yasta normalbiri 11 biri 8 yaşında
sosyal medyada cringe editler yapmıyorlarsa fan olmaya devam edebilirler kendi düşüncemO yasta normal
Birak kucucuk insanlari ne yapiyorsalar yapsinlar
Allah yardımcın olsun hocam hiç çekilmezler ama düzgünce konuşursan filan belki halledersinAz önce onlar yokken odalarına girdim ve birkaç şey gördüm...
Şarkılarını severler eyvallah ama fotoğraflarını kağıda bastırmak nedir ya.
Ne yapsam bilemedim daha yaşlarıda küçük, biri 11 biri 8 yaşında blackpink dinliyorlar bir şey demedim ama kızın birinin fotoğrafını telefonuna kap yapmış.
Çıkarılacak ders: Kardeşiniz çok istiyor diye telefon almayın aldırtmayın...
Şahsen ben abileri olarak daha bir şey yapmadım ama ne yapabilirimde bilemedim açıkçası.
Tavsiyeleriniz nelerdir ? (Bırak eğlensinler demek dışında tabi ki)
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
biraz daha uğraş Müslüm Gürses.Valla hocam seninki yine iyiymiş benim 10 yaşındaki kız kardeşim okuldan duyduğu Taylan Kaya bestelerini söylüyordu. Neyse ki 2-3 haftalık uğraşlarım sonucunda şu an Barış Manço dinliyor.
10 lira harçlık yetmiyormuş demek hocamValla hocam seninki yine iyiymiş benim 10 yaşındaki kız kardeşim okuldan duyduğu Taylan Kaya bestelerini söylüyordu. Neyse ki 2-3 haftalık uğraşlarım sonucunda şu an Barış Manço dinliyor.
Ben de senin gibi bir kardeşe sahibim ve size tavsiyem boşverin.Az önce onlar yokken odalarına girdim ve birkaç şey gördüm...
Şarkılarını severler eyvallah ama fotoğraflarını kağıda bastırmak nedir ya.
Ne yapsam bilemedim daha yaşlarıda küçük, biri 11 biri 8 yaşında blackpink dinliyorlar bir şey demedim ama kızın birinin fotoğrafını telefonuna kap yapmış.
Çıkarılacak ders: Kardeşiniz çok istiyor diye telefon almayın aldırtmayın...
Şahsen ben abileri olarak daha bir şey yapmadım ama ne yapabilirimde bilemedim açıkçası.
Tavsiyeleriniz nelerdir ? (Bırak eğlensinler demek dışında tabi ki)
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle