Major
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 816
- İsim
- İsim
Liseye geçtim bu sene, gittiğim lisede baktığım her yerde bıyıklar görüyorum. Bıyık, ve arkadaşlarıyla belden altını konuşan bıyıklı insanlardan başka bir şey yok. Bunun nedeniyse imam hatip fen ve sosyal bilimler lisesi olarak geçen bir okula gitmem. Aslında okulun kolejden neredeyse farkı yok, çok güzel okul, fen lisesi kitapları kullanıyoruz falan, öyle işte. Neyse ben oraya çok uzak olduğum için gidişte 1 tane otobüsle. Gelişte de 2 tane otobüsle gidiyorum. 3 tane otobüsün içinde mutlaka kız vardır demi? Maalesef o da yok, otobüsteki herkes (benden başka) yaşlı dede ve nineler. Eve geldiğimde saat neredeyse 18:00 oluyor ve buna bağlı olarak hava kararmış oluyor. Yani dışarı çıkıp bir parka bile gidemiyorum çünkü ya tekrar yapıyorum ya da ödev. O zamana kadar saat 7 oluyor. Bende erken kalkmak için 9 da yatıyorum kalan 2 saatte de nereye gidicem de kız bulucam? 2 saat neyime yetsin yahu benim? Daha yemek falan da yiyorum o zamanlara kadar 2 saatte kalmaz. Bir tek Cumartesi ve pazar günleri kalıyor onlarda da mutlaka bir iş çıkıyor, ya babam beni iş yerine götürüyor ya eşek gibi çalışıyorum ya da davar gibi bekliyorum arabanın içinde. Lan öyle bir saçmalıktır ki orası da ıssız bir yer, bir tanecik kız yok, daha doğrusu bir tanecik insan yok.
PIKTIM ULAN
Napıcam ben?
PIKTIM ULAN
Napıcam ben?