Neler Yeni

Kız kıtlığı yaşıyorum. YOK 1 tane bile YOK!

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Major

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
İsim
Liseye geçtim bu sene, gittiğim lisede baktığım her yerde bıyıklar görüyorum. Bıyık, ve arkadaşlarıyla belden altını konuşan bıyıklı insanlardan başka bir şey yok. Bunun nedeniyse imam hatip fen ve sosyal bilimler lisesi olarak geçen bir okula gitmem. Aslında okulun kolejden neredeyse farkı yok, çok güzel okul, fen lisesi kitapları kullanıyoruz falan, öyle işte. Neyse ben oraya çok uzak olduğum için gidişte 1 tane otobüsle. Gelişte de 2 tane otobüsle gidiyorum. 3 tane otobüsün içinde mutlaka kız vardır demi? Maalesef o da yok, otobüsteki herkes (benden başka) yaşlı dede ve nineler. Eve geldiğimde saat neredeyse 18:00 oluyor ve buna bağlı olarak hava kararmış oluyor. Yani dışarı çıkıp bir parka bile gidemiyorum çünkü ya tekrar yapıyorum ya da ödev. O zamana kadar saat 7 oluyor. Bende erken kalkmak için 9 da yatıyorum kalan 2 saatte de nereye gidicem de kız bulucam? 2 saat neyime yetsin yahu benim? Daha yemek falan da yiyorum o zamanlara kadar 2 saatte kalmaz. Bir tek Cumartesi ve pazar günleri kalıyor onlarda da mutlaka bir iş çıkıyor, ya babam beni iş yerine götürüyor ya eşek gibi çalışıyorum ya da davar gibi bekliyorum arabanın içinde. Lan öyle bir saçmalıktır ki orası da ıssız bir yer, bir tanecik kız yok, daha doğrusu bir tanecik insan yok.

PIKTIM ULAN
Napıcam ben?

Araba

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,032
İsim
araba
biz nerden bilelim kanka

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,187
İsim
Jarvis-M
Uygunsuz dil
kanka ayıp olmasında

DERDİNİ .....

Rulep

80+ Gold
okulunu değiştir

Thomas Angelo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Kız bulamayınca major un eşgal
1631946201770.png

Rulep

80+ Gold

Rulep

80+ Gold
Knk yazımını......... Yanlış yazdın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hayır ama onsuzda yaşanmaz.
eyw düzelttimde konumuz kız ben normal anadoluya gidiyom miss gibi okulda kız sayısı bizim 2-3 katımız

Major

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
İsim
eyw düzelttimde konumuz kız ben normal anadoluya gidiyom miss gibi okulda kız sayısı bizim 2-3 katımız
Ama eğitim seviyesi çok daha düşük olucak anadolunun

Rulep

80+ Gold
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom