Neler Yeni

Kız meselesi ama biraz farklı! ( ÖNEMLİ GELİŞMELER!) Version-2. son durum

4emirrr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
442
İsim
Emir Kara
bana iftira atmışlar dediğin anda kızın gözünde bi hiç olmuşsun zaten geçmiş olsun önümüzdeki maçlara bakalım

• Beğen
Reaksiyonlar: RefX

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,348
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Komaya yatiricam kısmında yarıldım, kız öğrenmiş zaten itiraf et ne olacaksa olsun

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Baştan kaybetmişsin aga. Kız ciddiye almış olabilir mevzuyu ve sen yok öyle bir şey demişsin.

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
(Kız) O : Apo sana bişey diyecem. Kimin söylediğini sorma çünkü söylemem. Söz verdim. Sen beni seviyormuşsun.
(Apo) - Ben: ? Nerden çıkardın böyle bişeyi. Ne alaka. (bilmiyomuş tepkileri vs. )
(Kız )O : He tamam. yoksa sıkıntı yok.
( Apo )Ben : İsmini ver kim o ? . Kıracam kalemini hadsizin. Nasıl iftira atabiliyor bana. " (böyle devam ediyo konuşmalar )
Kendi ayağına sıkmışsın

• Beğen
Reaksiyonlar: RefX

2mApoo

80+ Silver
Baştan kaybetmişsin aga. Kız ciddiye almış olabilir mevzuyu ve sen yok öyle bir şey demişsin.
Knk zaten hazır olsam veya şuanlık ilişkiyi götürebilecek olsam niye hayır diyimki.
Oldu deyince olmuyor. Ek olarak başka birinden duyması kötü oldu. Böyle düşünün bide.

IceMan🥊

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
961
İsim
Baran Çelik
Knk zaten hazır olsam veya şuanlık ilişkiyi götürebilecek olsam niye hayır diyimki.
Oldu deyince olmuyor. Ek olarak başka birinden duyması kötü oldu. Böyle düşünün bide.
Doğru sende haklısın. Ama iftira falan demen olmamış hocam. Kötü bir şey değil ki bu.

2mApoo

80+ Silver
Doğru sende haklısın. Ama iftira falan demen olmamış hocam. Kötü bir şey değil ki bu.
Dediğim gibi o anki şokla cidden düşünme fırsatım bile olmadı ama düzeltecem herşeyi.
Sorumlularına da hakkını verecem

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
CİDDİYET LÜTFEN. BOŞ YAPACAK OLANLAR OKUMASIN BİLE GARDAŞ.
Şimdi bi kız var tamam mı. 1 ay fln oldu tanışıyoruz. İnstada falan konuşmalar sürüyo. Okulda da denk gelirse. Ben bunu seviyorum. Ve bunu bilen ben- ve 2 arkadaşım.
Bi gün valorant rank kasarken instadan mesaj geldi. ona döndüm ve şokkkk.
"(Kız) O : Apo sana bişey diyecem. Kimin söylediğini sorma çünkü söylemem. Söz verdim. Sen beni seviyormuşsun.
(Apo) - Ben: ? Nerden çıkardın böyle bişeyi. Ne alaka. (bilmiyomuş tepkileri vs. )
(Kız )O : He tamam. yoksa sıkıntı yok.
( Apo )Ben : İsmini ver kim o ? . Kıracam kalemini hadsizin. Nasıl iftira atabiliyor bana. " (böyle devam ediyo konuşmalar )

Sonradan 2 arkadaşıma sordum kız nerden biliyo fln. Sizmi söylediniz. Güvendiğim arkadaşlarım olduğu için pek ihtimal vermiyorum açıkçası. Onlarda zaten öyle bişey yok dedi. (ama DM den konuştuğumuzu birkaç kişi daha görmüştü "ooooo H.O kardeşim " fln demişlerdi. Klasik arkdaş tepkileri. ) Acaba onlar mı ötmüştür ?
Sizce nerden öğrenmiş olabilir?
. Bende hiç belli etmedim yani. Normal sınıfımızdan bir kızla yazışıyormuşçasına konuşuyorum.
Sizce kız soğumuş mudur benden.? (hem arkadaş olarak , hemde ciddi olarak )
Sonra arada bunun espirisini yapıyorum. Şey diyorum.
"Nasılsın aşkından komalara düştüğüm kız?" canım cicimli şeyler fln.
Sizce söylemeli miyim şuan gerçekleri vaktimi sizce? Yoksa ortalığın biraz durulmasını mı bekliyim? (sordum sevgilisi yada sevdiği yokmuş ama yazılanlar varmış aradabir ona.)
(Ek olarak onu diyen kişiyi komaya yatıracam. İçiniz rahat olsun. -Ama yanlışlıkla da olsa dolaylı yoldan aramızı yapmış olabilir lavuk-.)
EK: Sorular kırmızı fontla yazdım. Karışlıklık olmasın.
Teşekkürler.
Bir psikolojiye göre bir insanı sorgulamak için ihtimali olan olayı bilmiş gibi köşeye sıkıştırmak genelde işe yarar.
Cümlem kötüyse sanırsam sizi sıkıştırmak istemiş olabilir.
Bu arada:
iki Kişinin Bildiği sır , sır değildir
Aslan Bey

2mApoo

80+ Silver
Bir psikolojiye göre bir insanı sorgulamak için ihtimali olan olayı bilmiş gibi köşeye sıkıştırmak genelde işe yarar.
Cümlem kötüyse sanırsam sizi sıkıştırmak istemiş olabilir.
Bu arada:
iki Kişinin Bildiği sır , sır değildir
Aslan Bey
bazı şeyleri yeni yeni farkediyorum ama kız dediğin gibi köşeye sıkıştırıp öğrenmek için yapmışsada diyecek söz bulamıyorum cidden. Helal olsun ne diyim

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,099
İsim
Zeki Müren
bak simdi kardesim taktik basit. Yarin kizi koseye cekiyorsun ve diyosun ki "Sen tam bir Türk kizisin yaa." ama ciddi degil gulerek. Kiz dicek noldu ayol niyeee fln filan bos kiz tripleri iste. sonra diceksin "Neden olcak biraz yuz verdim diye senden hoslandigimi saniyosun ya haha" gibi wma bunu soylerken hep dalga gecer gibi olcaksin sonra kizin her dedigiyle dalga fln gec oyle sohbet ilerlesin oldu da bitti masallah
Olmaz öyle kızı köşeye çeksin bir sağ kroşe bir sol kroşe sonra kız noluyor lan diyince sen sigma tanımamışsın deyip ortamdan gitsin

2mApoo

80+ Silver
Olmaz öyle kızı köşeye çeksin bir sağ kroşe bir sol kroşe sonra kız noluyor lan diyince sen sigma tanımamışsın deyip ortamdan gitsin
Yaptım.
1 haftaya kadar mahkemem var beklerim

Top Bottom