Neler Yeni

Kız meselesi ama biraz farklı! ( ÖNEMLİ GELİŞMELER!) Version-2. son durum

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,523
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Bu arada kız bunu kendi ağzıyla dediğine göre muhtemelen senden olumlu bir cevap bekliyordu. Zaten senin onu sevmenden rahatsız olsa yani arkadaş olarak görse bu bilgiyi gizli tutardı.
Gibime geliyor bilemiyorum.

2mApoo

80+ Silver

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,278
İsim
........
CİDDİYET LÜTFEN. BOŞ YAPACAK OLANLAR OKUMASIN BİLE GARDAŞ.
Şimdi bi kız var tamam mı. 1 ay fln oldu tanışıyoruz. İnstada falan konuşmalar sürüyo. Okulda da denk gelirse. Ben bunu seviyorum. Ve bunu bilen ben- ve 2 arkadaşım.
Bi gün valorant rank kasarken instadan mesaj geldi. ona döndüm ve şokkkk.
"(Kız) O : Apo sana bişey diyecem. Kimin söylediğini sorma çünkü söylemem. Söz verdim. Sen beni seviyormuşsun.
(Apo) - Ben: ? Nerden çıkardın böyle bişeyi. Ne alaka. (bilmiyomuş tepkileri vs. )
(Kız )O : He tamam. yoksa sıkıntı yok.
( Apo )Ben : İsmini ver kim o ? . Kıracam kalemini hadsizin. Nasıl iftira atabiliyor bana. " (böyle devam ediyo konuşmalar )

Sonradan 2 arkadaşıma sordum kız nerden biliyo fln. Sizmi söylediniz. Güvendiğim arkadaşlarım olduğu için pek ihtimal vermiyorum açıkçası. Onlarda zaten öyle bişey yok dedi. (ama DM den konuştuğumuzu birkaç kişi daha görmüştü "ooooo H.O kardeşim " fln demişlerdi. Klasik arkdaş tepkileri. ) Acaba onlar mı ötmüştür ?
Sizce nerden öğrenmiş olabilir?
. Bende hiç belli etmedim yani. Normal sınıfımızdan bir kızla yazışıyormuşçasına konuşuyorum.
Sizce kız soğumuş mudur benden.? (hem arkadaş olarak , hemde ciddi olarak )
Sonra arada bunun espirisini yapıyorum. Şey diyorum.
"Nasılsın aşkından komalara düştüğüm kız?" canım cicimli şeyler fln.
Sizce söylemeli miyim şuan gerçekleri vaktimi sizce? Yoksa ortalığın biraz durulmasını mı bekliyim? (sordum sevgilisi yada sevdiği yokmuş ama yazılanlar varmış aradabir ona.)
(Ek olarak onu diyen kişiyi komaya yatıracam. İçiniz rahat olsun. -Ama yanlışlıkla da olsa dolaylı yoldan aramızı yapmış olabilir lavuk-.)
EK: Sorular kırmızı fontla yazdım. Karışlıklık olmasın.
Teşekkürler.
Söyle gitsin kızda seni seviyor belli uzatmanın manası yik

2mApoo

80+ Silver
Bu arada kız bunu kendi ağzıyla dediğine göre muhtemelen senden olumlu bir cevap bekliyordu. Zaten senin onu sevmenden rahatsız olsa yani arkadaş olarak görse bu bilgiyi gizli tutardı.
Gibime geliyor bilemiyorum.
Öylemi diyosun.
Berbat oldu her şey. Her saniye o gevşeğe kinim artıyor. Umarım benim veya onun sevdiği biri değildir.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,523
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Öylemi diyosun.
Berbat oldu her şey. Her saniye o gevşeğe kinim artıyor. Umarım benim veya onun sevdiği biri değildir.
Hemen ümitlenme tabii kızların sağı solu belli olmuyor ben sadece bir ihtimal verdim sana.

• Beğen
Reaksiyonlar: RefX

2mApoo

80+ Silver

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,523
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler

Enesm06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Enes
Vakti gelince en güvendigin ihtimal vermedigin arkadaşların, arkandan laf taşıyip iş cevirdigini öğrenceksin.

2mApoo

80+ Silver
Son düzenleme:

Enesm06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Enes
@VERGİ KİNG hayatın gercekleri bu malesef. Sadece bu olay değil hayatı yaşadıkca anliyor insan. Herkes menfaat üzerine kurulu ve sen onun konforunu bozacak bir şey yaptıginda yarı yolda bırakır, tek başına derdinin çaresine bakarsın. Eğer bırakmayan birini bulursan onunla ömür boyu aranı iyi tutmaya çalış cünkü zor bulunur öyleleri. Aynı zamanda tek gercek var ailenden başkası yalan iyi ve kötü yanında olacak kişi sadece ailen oluyor 😊. Bir söz vardır;
"Her sırrını kimseyle paylaşma. Unutmaki her sırdaşın mutlaka başka sırdaşı vardır." Hz. Ali

Son düzenleme:

2mApoo

80+ Silver
@VERGİ KİNG hayatın gercekleri bu malesef. Sadece bu olay değil hayatı yaşadıkca anliyor insan. Herkes menfaat üzerine kurulu ve sen onun konforunu bozacak bir şey yaptıginda yarı yolda bırakır, tek başına derdinin çaresine bakarsın. Eğer bırakmayan birini bulursan onunla ömür boyu aranı iyi tutmaya çalış cünkü zor bulunur öyleleri. Aynı zamanda tek gercek var ailenden başkası yalan iyi ve kötü yanında olacak kişi sadece ailen oluyor 😊. Bir söz vardır;
"Her sırrını kimseyle paylaşma. Unutmaki her sırdaşın mutlaka başka sırdaşı vardır." Hz. Ali
Kız aslında tam olarak böyle dedi ( Sen beni seviyormuşsun fakat söylemeye çekiniyormuşsun. ) İnsanların günahını almak istemem ama o 2 kişi olması yüksek ihtimal .( yada kız hacker- müneccin veya bana karşı hislerini öğrenmek için böyle bir şeye başvurmuş olabilir. Yalandan birinin ona dediğini idda etmiştir)
Ama eğer düşündüğüm gibi çıkarsa kendime bile güvenim kalmaz artık.
Belki onlarda kendilerince iyilik yapmışlar. Ama zaten istesem veya buna hazır olsam şimdi gider yazarım. Oldu deyince olmuyorki.
Ama gidecez inşallah şu olaylar bi bitsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Erda Yıldırım

Enesm06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Enes
@VERGİ KİNG keşke o an yine utanmayıp cekinmeden seviyorum diyebilseymişsin, saglik olsun olacagi varsa olur. Yine sen bi yolunu bulmaya bak sonradan pişman olma 😊

2mApoo

80+ Silver
@VERGİ KİNG keşke o an yine utanmayıp cekinmeden seviyorum diyebilseymişsin, saglik olsun olacagi varsa olur. Yine sen bi yolunu bulmaya bak sonradan pişman olma 😊
Some özgüven problemsssss.
Ama inşallah halledicez.
Neyse senide rahatsız ettim kusura bakma . ii geceler babba

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,742
Üyeler
161,339
Son üye
Bozorge