Neler Yeni

Devam mı tamam mı? Saçma biraz vaktiniz varsa beklerim.

RB.01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Ranim Bakkour
Hiç olmazsa görüştüğünde felan para felan harcıyormuydun arkadaşımıza? :D

ırkçılık yapmayalım lüfteeennn :D shagagssa
Usta bi kıllı popo için bu kadar kasma bence , o ne öyle geyler gibi az adam ol dar pantolon giy şöyle erkek gibi , bileklerin gözüksün janti kesil tamam mı
bende bi halt anlamadım 2 defa okudum
Beyler boşverin hallettim, dediklerinizi şaka olarak algılıyorum. Konu daha derin ama bu bizim kanımızda var herkesi hafife alıyoruz, alaya alıyoruz. Neyse bana yardımcı olan herkese teşekkür ederim.

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci

Berkarda

80+ Silver
İşte bu yüzden konuyu okuyoruz kendimizinde böyle yaparak komik olduğumuzu sanmıyoruz.
artık herkes şey oolmuş artıkın böyle konuları 5 kere okuyacam sonra birisi g*y bi kız gelip normal insan yapmaya bile çalışma konuları bile olur

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
artık herkes şey oolmuş artıkın böyle konuları 5 kere okuyacam sonra birisi g*y bi kız gelip normal insan yapmaya bile çalışma konuları bile olur
Seni ilgilendiren kısmı göremedim herkes istediği görüşe sahip olabilir.

Kara*

80+ Silver
Arkadaşlar bir ilişkim var. Çok seviyorum ilişki sahibini, çok değer veriyorum kendisi de biliyor. Ama niyeyse ne zmn iyi gitmeye başlasa birden çöküş oluyor ve artık mesajlarıma cvp vermemeye başlıyor. Cvp vermesi uzun sürdüğü için de bazen pişman oluyordum yazdığıma. Artık süreli mesajları etkinleştirdim. 1 günde cvp veremezse artık siliniyor mesajlar. Ya şöyle söyleyeyim; ilişki 1.5 yıldır devam ediyor. Ve ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Ona ne zmn bu konuyu sorsam kendisi yoğun olduğunu söylüyor ve herkese karşı öyle olduğunu söylüyor. Bir tık haklı aslında. Kardeşine vs sordum öyle dedi ama bazen de tam tersi olan durumlar da oldu. Mesela yanımda ona direk yazanlar oldu ve onlara anlık cvp verdi. Kendisinin sevdiğinden şüphe ediyor muyum, bazen. Ona ne zmn bunu söylesem kendisi bazen tamtersini kanıtlıyor. Cidden seviyor. Normalde kimseye yapmayacağı şeyleri benle yapıyor. Seviyor kendisi ama niye hala saçmalıyor bilmiyorum. Kendisi benimle aynı cinsiyet sevgililik olayı değil yani. Şöyle geçen yıl bu zmnlarda benim mesajlarıma 1 hafta sonra cvp vermişti ve bana dediği şuydu; kimseyle konuşmak aslında o yüzdendir -cvp vermeme sebebi- . Bunu kendisine hatırlattım ve artık öyle yapmayacağını ve kendisine 2. Şansı verdiğimin farkındaymış. Bunu geçen hafta demesine rağmen 3 gündür cvp vermiyor :/
Ya şöyle size sormak istediğim şu sizce ona mesaj atmadan ya da telefon fln etmeden direk karşısına çıkmak mı, ya da direk onu hiç takmamak mı?.. şöyle gezdiği her yeri biliyorum yani karşısına çıkmak istesem çok kolay çıkarım. Evine gidemem mlsf çünkü evi çok uzak evime ve ulaşımı da çok zor. Kendim gidemem kesin yanımda birisi olması lazım ama ben kimsenin karışmasını istemiyorum. Sizce ne yapmalıyım?.. yakınımdakilere danışmak istemediğim için sizlere danışıyorum.
Salla başından madem o kadar uğraştırıyor neden daha derdini çekiyorsun? Sevdiğini istediği kadar kanıtlasın bunda bir sorun yok zaten seni takmayan birisi ne uğraşıyorsun boşver nextle.

Berkarda

80+ Silver
üniversitede aşk mı yaşadın da konuşuyon :D
lan lisede nasıl üni sevgili bulacam yav :ROFLMAO: üni dekiler bacım lisedeki düşünebiliriz yani
Mesaj otomatik birleştirildi:

ve ünide bulamam ben zaten okulu bitirince 10 dan fazla sevgili olur aralarından çekiliş yaparım belki :ROFLMAO:

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,570
İsim
uwu
1 kıza değer verip üzülen balık burcu olarak konuyu okuyuş şeklim 🙁

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular